Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zalamana waga po ciązy pomózcie

Polecane posty

Gość gość

waze 57,5 kg przy 168 cm , mam dwójke dzieci-wyglądam strasznie.Zawsze wazylam maks 53 kg, co robic? jak zgubic brzuch?

Gość gość
upppp

Gość gość
mniej jeść i się ruszać -innej opcji brak.

Gość gość
Stety - niestety - trzeba pilnować tego, co się je i ćwiczyć... Inaczej nie pozbędziesz się tego. Ja jestem 6 m-cy po, mimo diety nadal mam kilka kg na plusie, więc wzięłam się za ćwiczenia (bo spacery, mimo że pod górkę z wózkiem itd itd - nie dawały wielkich efektów) :) W mniej więcej tydzień, moze 1,5 straciłam kilogram, więc warto :) Choć nie zawsze się chce..Ale coś za coś.. Jak mam dużo do zrobienia, mały jest marudny, to chociaż te 10 min (moje założenie to Chodakowska ok. 2-3 x w tyg. a w pozostałe dni np. Mel B, własne "komponowanie") - nie liczę oczywiście spacerów z dzieckiem..

Gość gość
To jest prowo? z tym wzrostem to Ty nawet nadwagi nie masz. Ja mam 156, waze 50 zl i wygladam ladnie.

Gość gość
żryj mniej

Moim zdaniem waga jest dobra i nie masz co sie brać za jakieś odchudzanie, najlepiej zacznij ćwiczyć jakieś ćwiczenia na brzuszek, może jakaś 6 weidera, ale to chyba raczej w troszke okrojonej wersji bym radzila, albo po prostu codziennie rob brzuszki i superbrzuszki :)