Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzęsy

Polecane posty

Gość gość

Sory dziewczyny, może ten temat był już na tej stronie, ale przejrzałam już dosłownie wszystko... Mianowicie chodzi o to, że miałam przedłużone rzęsy metodą 3:1, nosiłam je dość długo (wcześniej miałam robione 1:1). W końcu zdecydowałam się na powrót to zwykłych maskar i codziennym tuszowaniu. Moje sztuczne były już w opłakanym stanie, dlatego zdjęłam je już do końca (delikatnie ażeby nie wyrwać swoich naturalnych). Przy zdejmowaniu widziałam, że naprawdę dosłownie kilka wypadło moich, jednak kiedy spojrzałam w lustro okazało się,że swoich nie mam prawie w ogóle.... Są BAAAAAAARDZO rzadkie i króciutkie, kiedy wcześniej rzęsy były jedyną rzeczą, którą u siebie lubiłam... Błagam, znacie może jakieś domowe sposoby lub naprawdę polecone kosmetyki, które pomogą moim rzęsom wrócić do normalności ? Olejek rycynowy jest także proszę o inne propozycje.. Pomóżcie :(( Ps. Nie polecam już nikomu przedłużania rzęs.

Gość gość
Oceanic Long 4 lashes na zmianę z odżywką l'biotica. Po 4 tygodniach rzęsy mam nie do poznania :)