Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John von Gonzalezzo

kochanki nie potrafią zrozumieć, że są kochankami bo są kobietami gorszymi

Polecane posty

Gość John von Gonzalezzo

kobiety lepsze mają męzów, kobiety gorsze tylko kochanków. Tak już jest na tym bożym świecie i trzeba się z tym pogodzić zamiast snuć o tym że się ma inteligencję, doktorat i urodę. Biologia nie kłamie - tylko nalepsze samiczki mają mężów.

Gość gość
która zalazła takiemu gnjkowi za skórę :D dobrze zrobiła

Gość gość
właśnie, kluczowym dowodem wartości samiczki jest to czy ma sensownego samca i czy ma z nim potomstwo, które on utrzymuje. Papier to nie życie, więc kobiety z papierami są tylko kobietami z papierami i niczym więcej.

Gość gość
Wynika to raczej z tego ze kobiety ciegnie do juz zajetych facetow i wola byc one kochankami zajetych niz zwiazac sie z kawalerem. Tak samo kobiety wola doswiadczonych bo juz ruchali. Albo kobiety maja tak wysokie wymagania, ze nieliczni je spelniaja i moga oni sobie pozwalac na kochanki.

Gość gość
kobieta bez męża ma zerową wartość bo nie przeszła testu na założenie stałego związku a to najważniejszy test niemężata może być tylko kochanicą i niczym więcej

Gość gość
a co w tym wszystkim na miłość :D ? ?Ona nie pyta ! tylko bierze gamoniu :D

Gość gość
Jakoś ten słaby papier wygrał.

Gość gość
PSYCHOPATA :D mój jest lekarzem 👄

Gość gość
miłość to pochodna kopulacji zapładniających kobieta niezapłodniona nie jest kobietą kochaną naprawdę

Gość John von Gonzalezzo
najlepiej mieć w doopie kutasa w dodatku ministranta

Gość gość
kochanki to te gorsze, drugi sort, kobiety dla ktorych mezczyzni nie chca sie poswiecac, tansze w eksploatacji niz prostytutki

Gość gość
kochanki wmawiają sobie że ich gorszość jest lepszością okłamywanie siebie to ulubione zajęcie takich defekciar

Gość gość
a znasz lepszy sort ?:D lepsze to te odstawione , panny brzydkiealbo studentki po narkotykach i seksie

Gość gość
wiadomo że przyroda usuwa materiał genetyczny gorszego sorta z puli genowej ludzkości a kochanki statystycznie mniej rodzą niż zamężne a kiedyś w ogóle prawie nie rodziły

Gość gość
feminizm usiłuje dowartościować kobiety bez stałego partnera ale przyrody nie da się oszukać. Jej prawa są bezwzględne.

Gość gość
kochanki jak obrzydliwe szczury, gardzę nimi,w/g mnie są to szmaty wyzute z zasad

Gość gość
tak? to dlaczego moj mąż zostawił mnie dla kochanki po 14 latach slubu z dwójka dzieci? bo jestem lepszego sortu? bo jestem fajniejsza? bo mam papier? bo jestem taka z******ta?- przestancie pieprzyc bo tak mysląc jak wy- ze nic mi nie grozi bo jestem zoną i mam dzieci zostałam sama

Gość gość
tak? to dlaczego moj mąż zostawił mnie dla kochanki po 14 latach slubu z dwójka dzieci? bo jestem lepszego sortu? bo jestem fajniejsza? bo mam papier? bo jestem taka z******ta?- przestancie pieprzyc bo tak mysląc jak wy- ze nic mi nie grozi bo jestem zoną i mam dzieci zostałam sama Bo wybralaś sobie dupka za męża ,egoistę i zdrajcę !!!

Gość gość
czyli z 90% to dupki, egoisci i zdrajcy- proste...

Gość gość
"tak? to dlaczego moj mąż zostawił mnie dla kochanki po 14 latach slubu z dwójka dzieci? " albo byłaś wielką życiową pomyłką albo on jest mężczyzną niepełnowartościowym, takim kryptozoczeńcem. Normalni faceci nie zostawiają rodzin. Normalny facet może mieć 100 kochanek ale żony nie rzuci.

Gość gość
ale wymyslilas- normlany facet majac 100 kochanek nie rzuci zony!. Takich chcecie mężów?

Gość gość
rodzina jest najważniejsza, a spermę trzeba spuścić do cipki jak naucza Kościół. Najlepiej żoninej ale jak się nie da to do zastepczej. Natomiast samog**** to grzech straszny !

Gość Major_Kulpnicki
o co tyle hałasu ? To oczywiste, że jeśli nikt nie chce danej kobiety na stałą partnerkę to znaczy, że ona jest niższego gatunku samiczką.

Gość gość
nie chce- tylko dlatego ze nie ma zamiaru bawic sie w latanie po sądach, dzielic sie majątkiem, kłocic o dzieci, a i pewnie jakis kredyt wzięty i takie tam bla bla bla. Uważam ze tylko facet z jajami potrafi dzwignąc taki temat....reszta siedzi cicho przy zonie która mu pierze skarpatki i marzy o innych kobietach.

Gość gość
Ale banialuki w tym temacie.Albo załozył go jakiś hipokryta albo kobieta,której mąż woli kochankę.

Gość gość
14 lat ślubu? W mojej parafii śluby trwają godzinę.

Gość gość
jasne, najwazenijsze jest w tej rozmowie szukanie wpadek językowych piszących...brawo dla pani z godzi.11.20

Gość młynka kawowa
Ale gadanie. Mój mąż przez 4 lata mnie oszukiwał. Ze wstrętną starą panną, starszą ode mnie, dobrze wiedząca, że ma on małe dziecko i żonę. I co? Teraz jestem w trakcie rozwodu a ona pewnie się cieszy. Kto wobec tego może czuc się gorszy?

Gość gość
zona z wpadki to zwykla kurewka. wystawila dupy zeby zlapac . nie dziwcie sie ze potem facet szuka prawdziwej kobiety