Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedegiehakajotpetewu

Sama po 30, wszyscy faceci zaklepani!

Polecane posty

Gość gość
Słabsza - spadaj trolico :/

Gość gość
Misio, potrafie zrozumiec, ze Polacy z racji braku bezpiecznestwa finansowego nie tryskaja radoscia, ale niestety na chamstwo i grubianstwo nie ma juz usprawiedliwienia. Mialam niedawno do czynienia z racji problemow zdrowotnych z lekarzami i uwazam ich za najwiekszych chamow i arogantow wsrod wszystkich grup zawodowych, a braku kasy im nie mozna zarzucic. Kolezanka we Francji miala jakis maly problem, to zostala potraktowana z wielka powaga i szacunkiem.

Tyle, że lekarz we Francji robi na jednym etacie, a lekarz w Polsce na trzech :( . Sam byłem źle potraktowany przez lekarzy, więc wiem o czym piszesz. Nie zmienia to faktu, że czekało do tego lekarza 16 osób, z których tylko 4 płaciły za siebie składki zdrowotne. Pięć osób wróciło z zagranicy na leczenie, trzy były na rencie, a ostatnie cztery jeszcze się uczyły. Żaden system opieki zdrowotnej takiego obciążenia nie wytrzyma. To prawda, że w Polsce spotykasz na ulicy wielu chamów i prostaków. Normalni mężczyźni pracują w tym czasie lub wyjechali na zarobek za granicę :( .

Gość gość
Za granicą są tak samo różni ludzie jak i w Polsce i nie ma znaczenia narodowość.

Gość gość
ja mam 31 lat i jestem wolny

Gość gość
16:50 na pewno spotkasz "stacjonarną" czterdziestkę:) ja nie lubię stagnacji i ciągle coś się musi dziać, więc wszyscy przy mnie "popadali" ;)

Gość gość
trzydziestka nie wszyscy są zaklepani, pełno jest rozwodników po trzydziestce i czterdziestce zdarzają się też starzy kawalerowie

>>>ja nie lubię stagnacji i ciągle coś się musi dziać<<< A ktoś mówił coś o stagnacji ? x Raczej zbyt wiele dzieje się wokół mnie :( . x Do tego nie trzeba biegać po górach :D :D :D . x Czy w górach funkcjonują jeszcze Chatki Studenckie :) ?

Gość gość
tak, funkcjonują Chatki a czemu pytasz>>>???

Gość gość
Narzekacie na chamskich facetow a ciekawe, ze tacy maja najwieksze powodzenie.

Gość facet niezbyt przystojny
Równie dobrze ja mogę napisać że wszystkie kobiety po 30 są zajęte bo jak proponuję spotkanie to mi mówią że nie są zainteresowane bo mają faceta i co ja mam powiedzieć?

Gość łysy singiel po 30
Ja nie jestem zaklepany :-)

>>>tak, funkcjonują Chatki a czemu pytasz>>>???<<< Bo mam z nich piękne wspomnienia :) :) :) . x Atmosfera, która tam panowała była czymś wyjątkowym :) .

Gość gość
misio1 czytałam, że byłeś ze studentką;) ale studia są zawsze bardzo fajnym okresem, też je miło wspominam

Gość gość
08:29 nie lubię chamskich mężczyzn

>>>studia są zawsze bardzo fajnym okresem, też je miło wspominam<<< I te uczelniane bale antyalkoholowe :D :D :D , na których pewien prorektor tak upił się kefirem, że spadł pod stół :D :D :D . x >>>misio1 czytałam, że byłeś ze studentką<<< To było niedawno :) . I w góry jeździć, za bardzo nie chciała :( .

Gość gość
no to czemu z nią nie jesteś??? więcej już studentka może ci się nie trafić

Gość gość
wyżej oczywiście żart ze studentką;) oczywiście każdy ma prawo robić co uważa

Potem trafiła się jeszcze :D . x Ostatnia dała mi szansę w zeszłym roku :) .

Gość gość
chyba ktoś ma wybujałą fantazję, studentki lecą na faceta czterdziestoletniego jakoś trudno w to uwierzyć wiem że mają takie fantazje

Gość gość
bedegiehakajotpetewu jak juz doszlas do tego ze jestes taka beznadziejna to moze zrob cos ze soba? fitness silownia salon urody? zdrowe odzywanie? ciekawe zycie? zainteresowania? skocz ze spadochronem, zapisz sie na taniec, zajmij sie czyms w zyciu zamiast ogladaniem seriali i narzekaniem to i faceta znajdziesz na 100%...

Gość gość
jeśli je sponsorował to czemu nie, wtedy każdy czterdziestolatek ma duże szanse

>>>chyba ktoś ma wybujałą fantazję, studentki lecą na faceta czterdziestoletniego jakoś trudno w to uwierzyć wiem że mają takie fantazje<<< Jedni mają fantazje, a drudzy mają życie :) . x Jeżeli za sponsoring uważacie, kupienie swojej dziewczynie, biletu do kina, to owszem: w taki sposób sponsorowałem (mam taki głupi nawyk :) ). A jeżeli chodzi o ostatnią studentkę, to ja poczułem się głupio, dostając od niej prezent :D . x Tak to w życiu bywa, że jedni marzą, a drudzy żyją :D .

Gość gość
ale chwalipięta

Bo mnie prowokują :( . x Poza tym, wkurzają mnie stereotypy, że młode dziewczyny wiążą się ze starszymi mężczyznami, wyłącznie z powodu kasy . Tylko raz spotkałem się z takim zdaniem (wypowiedzianym poważnie), w ustach młodej dziewczyny. Zrezygnowała z interesowania się mną, gdy powiedziałem jej, że... nie mam pieniędzy :D :D :D . Widocznie każdy myśli wg siebie :( .