Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta idealna czyli jaka?

Polecane posty

Gość gość

Jaka Waszym zdaniem jest idealna kobieta? Bo ja uważam, że mam fajną figurę - 90/65/85. Piersi miseczka D/E. Rozmiar ubrań 38. Ważę 62 kg i mam 164cm wzrostu.

Gość gość
Dla każdego co innego dobre i fajne. Teraz zależy czy ideał rozpatrujemy oczami faceta czy kobiety bo jeżeli kobiety to większość kobiet nazwałabym fajnie zbudowanymi byle nie była zbyt chuda czy gruba, wiadomo. Tak naprawdę idealnej kobiety nie ma. Kiedyś oglądałam możliwe komputerowo zmodyfikowane twarze które według kanonów miałyby być idealne i jaki był efekt? Były pozbawione seksu, jak zimne ryby, lalki . Każdy musi mieć w sobie to coś a to coś to są bardzo często wady! Fikuśny układ łydek czy ud, seksowne ramione poniżej których widać nieco za duże piersi lub za małe, krągłe biodra na które narzeka wiele kobiet , usmiech i błysk w oku. Ideałów nie ma , i dzięki bogu.

Gość gość
Dla ciebie człowiek wyraża sie w cyferkach ? Nie jesteś idealna na pewno ! Bo jesteś zwyczajnie głupia.

Gość gość
Kiedyś miałem kobietę nieidealną ale co na nią spojrzałem to miałem sztywno . Nie wiem co znaczy że kobieta jest idealna, rozmiary nic mi nie mówią, ja jak spojrzę to wiem czy mnie bierze czy nie ale jedno wiem że nie podobają mi się zbyt proste figury i mocno wymalowana twarz .

dla mnie kobieta idealna to kobieta wykształcona, mądra, niezależna i przede wszystkim szczęśliwa z tymi cechami

Gość gość
A na mam 168 cm 62 kg i dla mojego jestem idealna. Piersi duże c ale dlatego że noszę jego dziecko. Tak więc nie myśl że jesteś kobietą idealna bo po 1 takie nie istnieją a po 2 jesteś stosunkowo za niską sory

Gość gość
a dla mnie idealna kobieta to taka, która ma świadomość swojej wartości. Czytałam kiedyś artykuł Marii Rotkiel, że warto skupiać się na tym, co nam się w nas podoba. Bo jak same się będziemy akceptować i uważać za piękne tak też będą nas postrzegać inni.