Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jaką franca musze pracować

Polecane posty

Gość gość

jestem mamą przedszkolaka. przedszkole ma przerwe w sierpniu. krowa dobrze o tym wie a i tak wzięła urlop od 18 lipca na 3 tyg, mimo ze wie ze nie mam co z dzieckiem zrobić. a ona jak co roku remont robi :o w przyszłym roku zrobie jej dobrze i wezmę na cały lipiec, ona będzie musiala się dostosować...

Gość gość
Koleżanka też ma prawo do urlopu kiedy jej pasuje. Nikt się nie będzie dostosowywał do ciebie. " Mama przedszkolaka :D :D :D " a to jakiś przywilej czy co?

Gość gość
Moze akurat jej tak pasowalo

Gość gość
pewnie ze nikt nie będzie się dopasowywał do mnie, ale w planie urlopów w styczniu wpisała ze urlop bierze tylko na lipiec, a nie lipiec i sierpień. a szef teraz mi będzie robil problemy, bo wzajemnie ise zastępujemy

Gość gość
Bez przesady. Przedszkole zamknięte w sierpniu, więc to raptem tydzień gdzie nie bedziesz iała o z dzieckiem zrobić. ps. A dlaczego ty nie wzięłaś pierwsza urlopu?

Gość gość
idź na L4 w sierpniu

Gość gość
A nie moglo jej cos w miedzyczasie wypasc?ale nie bo paniusia sobie juz umyslilai mabyc tak ja ona chce bo jest pepkiem swiata

Gość gość
a przecież pępkiem świata jesteś ty i twój bachor!

Gość gość
a co moglo wypaśc starej babie krówa dzieci nie ma?? specjalnie to zrobiła, zebym ja miala problemy z wzięciem urlopu. nie moglam wziąć wcześniej urlopu bo jest u nas zasada ze najwcześniej 2 tyg przed urlopem piszemy. a w styczniu robimy plan urlopów i wpisała się na lipiec tylko. wy pewnie byści eise cieszyły, gdybyście nie mialy co z dzieckiem przez tydzeń zrobić. tylko ja jestem paniusia :o tak tez jej powiedziałam, jak mi nie dadza urlopu przez nia to wezmę l4 i mam w d***e

Gość gość
Stara baba jak to mowisz tez moze miec plany,a ty myslisz ze jak ty masz dziecko to wiecej ci sie nalezy

Gość gość
tak ma plany, będzie jak co roku remont robiła :o nie chodzi mi o to ze ja mam dziecko czy nie, ale o złośliwość. gdybym ja była tak zlośliwa jak ona to wzięłabym plan urlopów i poszła do szefa. wtedy ona dostanie tylko tydzień, ale ja do takiego bydła nie należę

Gość gość
w przyszłym roku będę tak mila ze wezmę cały lipiec a wtedy ona będzie musiala się dostosowywać

Gość gość
To czego sie tutaj zalisz?nikogo nie obchodzi ze masz bachora,a remontowac moze sobie co miesiac a tobie nic do tego

Gość gość
Powedz jej prosto w oczy co tutaj piszesz a nie d**e jej smarujesz na kafe

Gość gość
no ale o co ci chodzi.przedszkole ma przerwe w sierpniu,kolezanka wziela urlop w lipcu.tydzien sierpnia moze wziac maz,a pozostale 3 tg sierpnia bierz ty.a jakby tak wziela 3 tyg w sierpniuto dopiero byc narzekala.

Gość gość
chyba cię pogieło , następna z****** matka polczyna która myśli że świat będzie kręcił się według jej bachora ! idiotko nikogo nie obchodzi obcy pomiot

Gość gość
sorry ale jak w przyszlym roku wezmiesz caly lipiec to kto bedzie z dzieckiem w domu w sierpniu siedział?