Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzęrodziców

Rodzice chorzy psychicznie

Polecane posty

Gość Nienawidzęrodziców

Jw. Chciałabym od nich uciec. Jednak nie mam jak. W październiku chce iść na studia. Z racji, że mam patologie w domu już szukam pracy. Rodzice grożą mi ze mnie "w********ą z domu". Problem w tym, że nie chce mnie nikt przyjąć! Gdzie wchodzę za pracą słyszę "po maturze? Bez doświadczenia, wyszkolenia jakiegokolwiek..." i tak cały czas. Mieszkam w małej miejscowości tu i tak jest duże bezrobocie a przyjmują do pracy po znajomości. Mnie nie chce przyjąć nikt. Na nic tłumaczenie moim rodzicom i tak wyrzucają moje rzeczy oknami. Dodam, że są bogaci i utrzymują mojego 27 latniego brata

Gość gość
Mogłabym pracować w mieście oddalonym o 50 km. Sam dojazd zjadł by cała wypłatę. (i tak niepewny, bo autobusy nie bedą jeżdzić jak mi sie podoba a w takim tesco można pracować w nocy od 22 do 6 a ja nie miałąbym jak dojechać i wróćić). Moi rodzice nie chcą mi załątwić pracy choćby mogli, albo po prostu dali by mi spokój a nie dzień w dzień s,łysze że jestem "tanią k***ą"

Gość Nierawidzęrodziców
Na same studia chcą mi dać kasę ale teraz "mam w*********ć". Niezła hipokryzja bo matka nigdy nie pracowała ale ona najbardziej mnie wyzywa bije pomiata, wykorzystuje do pracy. Chora suka