Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów. Co myślicie o doczepianych włosach?

Polecane posty

Gość gość

Mam półdługie włosy, chciałabym je przedłużyć za pomocą taśm z włosami przyczepianymi za pomocą klipsów do naturalnych włosów. Wygląda to bardzo naturalnie, nikt obcy nie będzie wiedział, że to doczepiane włosy, jednak znajomym którzy widzą mnie na co dzień w krótszych włosach będę musiała jakoś wytłumaczyć tą zmianę. Zastanawiam się jak inni to odbiorą, jak wy zareagowalibyście gdyby ktoś z waszych znajomych miał doczepiane włosy? I jeszcze pytanie do mężczyzn, co pomyślelibyście gdyby wasza dziewczyna miała doczepiane włosy? Proszę o odpowiedz również dziewczyny

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
Mnie brzydzą i śmieszą osoby o doczepianych włosach (sprzedawczyni w spozywczaku ma na klamerki). Nie chciałbym aby moja dziewczyna takie miała. Kojarzy mi się to tak samo jak tipsy i silikonowe piersi - z wulgarnymi panienkami z nizin społecznych.

Gość gość
Jeśli efekt byłby naturalny, to nie pomyślałabym nic złego. Pochwaliłabym i zapomniała o sprawie. W końcu co mnie to obchodzi, czy koleżanka włosy obcięła, czy doczepiła? Nie przejmuj się innymi.

Gość gość
Jak ma to umiejętnie zrobione to czemu nie :) Ważne zeby wyglądały naturalnie.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi :) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinię o doczepianych włosach? :)

Gość gość
faceci nie lubią takich udziwnień. Denerwujące jest to, że kiedy chociażby podczas pocałunku chwycisz ją za głowę to czujesz te klipsy czy co to tam jest pod spodem. A jak jeszcze taka się nie da dotknąć za włosy bo sie boi, że jej coś popsuje to w ogóle się wszystkiego odechciewa. Ani nie pogłaszczesz, ani nie przytulisz, ani podczas ostrzejszej zabawy nie możesz chwycić tych włosów, masakra. Wbrew pozorom faceci bardzo lubią kobiecie włosy i takie dziwolągi w nich większości się nie spodobają.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź :) Rzeczywiście jeśli dotknie się włosów to czuć te klipsy, ale przecież dziewczyny często wpinają różne spinki albo wsuwki we włosy i raczej to nikomu nie przeszkadza

Gość gość
Widać, że są doczepiane. Może nie w pierwszej chwili, ale jak włosy źle się ułożą to wystają te taśmy. Koszmar.

Gość gość
Ale przecież jeśli umiejętnie się je ułoży, zwiąże w kucyk albo zaplecie warkocz to nie będzie nic widać

Gość gość
Złapałem kiedys jedna zeby zaciagnac do wyra i mi to w reku zostało. ohyda :(

Gość gość
Pieprzenie o szopenie. Nie piszcie ze nie widac. Zawsze jak sie przypatrzysz to zobaczysz. Wczoraj widzialam d**e co miala w koka do gory zrobione wlosy ale na ringi przedluzone i wygladalo to wiejsko. Kolezanka zwrocila jej uwage ze widac wiec rozpuscila i zrobila warkocza i tak bylo widac.

Gość gość
Mnie to brzydzi Kojarzy się z Auschwitz i tymi odciętymi warkoczami W życiu bym kijem takiej panny nie tknął Cudze włosy to oblecha

Gość gość
Bardzo zabawne, jeśli by tak było to razem z klipsami wyrwałbyś jej połowę włosów. Proszę o poważne odpowiedzi

Gość gość
To ja ci odpowiem poważnie, wiele kobiet odpowie ci że jest to ok, dlatego, że po pierwsze im to się podoba, po drugie one nie patrzą na ciebie pod kontem seksualności i ewentualnego kontaktu fizycznego, ja jako facet tak jak i praktycznie wszyscy moi koledzy niestety mamy to samo zdanie, że jest to obrzydliwe, tak naprawdę gorsze i od tipsów i od sztucznych cycków, bo tipsy czy ten jakiś żel jak jest bez wstrętnych odrostów i normalnej długości wygląda to naturalnie i praktycznie jest dla nas nie do odróżnienia ale te sztuczne kłaki to jest wieś na maksa! Najgorsze pod względem estetyki co kobieta może sobie zrobić, ja mam wrażenie od razu ,że ta kobieta to jakiś 1) brudas, bo ciężko to domyć, 2) jest poważnie chora i jej włosy wypadły i musiała to sobie doczepić i niby wiem na logikę że to pewnie nieprawda, no ale mnie to brzydzi i brzydziłbym się takie włosy dotknąć niestety. Pewnie kolega żaden którego znasz nie powie ci tego prosto w twarz jak się ich o to zapytasz bo najzwyczajniej nie będą chcieli cię urazić, tym bardziej jak byś już to coś miała na głowie, ja swojej koleżance też raczej wprost bym nie powiedział, że brzydzą mnie jej doczepiane włosy, ale swojej dziewczynie kazałbym natychmiast to zdjąć z główki mam nadzieję, że pomogłem XD

Gość gość
ha ha ja jestem kobietą i myślę dokładnie to co pan powyżej mojej wypowiedzi, u mnie w pracy są dwie laski z doczepionymi włosami , na dodatek w kolorze czarnym, reszta załogi za ich plecami określa je : mop nr 1 i mop nr 2 i tak też wyglądają, chociaż ta jedna ma naprawdę dobrej jakości włos naturalny to i tak niestety to widać, ta druga ma sztuczne i to to dopiero jest koszmar, czasami się zastanawiam, czy ona lustra nie ma czy z jej postrzeganiem piękna jest coś nie tak :-)

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz, pomimo wszystko chyba zdecyduje się na kupno doczepianych włosów. Może po obejrzeniu tego filmiku ktoś jeszcze się wypowie na temat doczepianych włosów: http://www.youtube.com/watch?v=4k_m9WrqBr4

Gość prawictwo pospolite 143
a nie lepiej zapuscić dłuzesz ? Po co doczepiać ?

Gość gość
z włosami to jest tak, że są one w bardzo wieku przypadkach fetyszem, są erotyczne, piękne , błyszczące włosy są oznaką zdrowia, płodności, młodości i bardzo mocno działają na mężczyzn. Wielu ludzi brzydzi się za to ściętymi włosami, kojarzą się one ze śmiercią , z trupem po prostu, nie wiem dlaczego tak jest, i teraz wyobraź sobie co czuje facet jak widzi piękną kobietę z doczepionymi włosami? no błagam, porażka na całego...

Gość gość
A co niby ma czuć? Przecież nawet nie będzie wiedział chyba, że dziewczyna mu powie :)

Gość gość
Może ktoś obejrzał filmik i wyrazi swoją opinię? :)

Gość prawictwo pospolite 143
jak mam być szczery to mi zwisa czy kobieta ma doczepiane włosy czy naturalne A ta Pani z filmiku wydaje sie dość sztuczna .. Podoba mi sie gdy dziewczyny maja na sobie mniej makijażu

Gość gość
Dzięki za odpowiedz :) mi się bardzo podobają włosy tej Pani z filmiku, nie widzę w niej nic złego czy niestosownego. Moim zdaniem wyglądają na prawdę dobrze

Gość gość
Pomyslałbym, że panienka wróciła z wiejskiego odpustu lub zabawy w remizie.

Gość gość
włosy kobiet w reklamach też wyglądają dobrze - bo są 5 minut po ułożeniu. Klipsy zawsze widać po kilku godzinach noszenia.