Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów. Co myślicie o doczepianych włosach?

Polecane posty

Gość gość
Ok, bardzo miło, że tyle osób odpowiedziało :) nie pytam o kolor czy długość tylko o to jak postrzegacie sam fakt, że ktoś przypina sobie włosy Może znajdzie się osoba której to się podoba? Boję się, że ktoś może mnie odebrać jak "plastik" lub pomyśleć, że jestem sztuczna

Gość gość
no a nie jesteś? I nie mówię tego złośliwie.

Gość gość
prawictwo pospolite 143 przestań wrzucać takie filmiki, nie od tego jest to forum nikt tu nie ma ochoty tego oglądać

Gość AniaDoR
Ciekawe skont biorą te włosy, które doczepiają za grubą kasę...?

Gość gość
Ania takie włosy są drogie, wiele kobiet ścinając swoje włosy, potem je sprzedaje, bo doskonale wiedzą, że na tym można dobrze zarobić

Gość gość
a wiesz że przez to niszczą się swoje włosy.

Gość gość
Ale w jaki sposób, mogą się niszczyć? przecież nie będę miała ich na sobie cały czas. Tak samo można powiedzieć, że niszczą się od spinek czy wsuwek do włosów

Gość gość
spinka nie waży tyle co dopinane włosy, które ciągną Twoje naturalne przez kilka/kilkanascie godzin dziennie. Do tego będziesz te włosy spinać, czesać...ogólnie za nie ciągnąć.

Gość gość
doczepiane włosy dobre są dla prostytutek, albo zwykłych zdzir

Gość gość
No a jak ludzie nie mają cie odbierać jako sztuczną skoro sobie te sztuczne włosy przyczepisz? Tak robią plastiki i tak będziesz postrzegana

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, jeśli zauważę, że się niszczą to przestanę dopinać. Bardziej jednak martwię się tym jak postrzegają to inni ludzie

Gość gość
:)glowa do gory wszytsko sie ulozy z tymi wlosami to nawet fajnie jest no 555 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
ja jestem zdania, źe sztuczne włosy tylko na jakąs imprezę, bal, gdzie sie robi fryzurę wymagającą dłuższych włosów albo jak ktoś ma rzadkie no i ładnie to wygląda, na jeden raz ot co, ale tak na codzień to też mi się nie podoba. Z tym, że nie pieprzcie, że jak sie dobrze zrobi to widać, bo niekonieczni. Popatrzcie sobie na aktorki, celebrytki, prawie wszystkie mają doczepiane włosy, trzeba by szukac takiej, która nie ma (mówię o tych z długimi włosami naturalnie) a i tak chwalą je za piękne, gęste włosy.

Gość gość
Ludzie pewnie nie zauważą...a jeżeli zauważą to się będą śmiać, bo to naprawdę głupio wygląda. Skoro jednak podjęłaś decyzję to się nie przejmuj.

Gość gość
Przecież jeśli po założeniu będzie je widać, albo będę w nich wyglądała nienaturalnie to je odepnę. Nikt obcy nie będzie wiedział, że są doczepiane, boje się jednak opinii znajomych

Gość gość
Plastikowe śmieszne, a prawdziwe obrzydliwstwo, cudze kłaki na głowie nosić tylko i wyłącznie dla przedłużenia :-O ...mózg sobie doczep i ci/pę też jeżeli nie masz za fajnej, twój facet sie ucieszy ;-)

Gość gość
Czy jak ułożysz włosy rano to wyglądają tak samo po całym dniu chodzenia, wiatru, deszczu itd? Oczywiście, że nie. Nawet najlepszej marki "klipsy" będa się osuwać, włosy będą się inaczej układać, nawet nie zauważysz kiedy Ci zacznie taśma wystawać.

Gość gość
Darujcie sobie te złośliwości, to nie sztuczne ani syntetyczne włosy, tylko naturalne ludzkie włosy

Gość prawictwo pospolite 143
ale to nie jest tak , że ja całkiem skreślam blondynki , bo nie którym kobietom ten kolor włosów pasuje .. Na przyklad piosenkarka Margaret

Gość gość
bez przesady, jeśli będą się osuwać to je po prostu poprawie :P

Gość prawictwo pospolite 143
ale to nie jest tak , że ja całkiem skreślam blondynki , bo niektórym kobietom ten kolor włosów pasuje .. Na przyklad piosenkarka Margaret

Gość gość
a skąd będziesz wiedziała, że np. idąc wiatr zawiał Ci włosy i widać klipsy? Już się tak nie broń, chcesz to noś, ale możesz być pewna, że będzie to widać.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź :) A czy kiedykolwiek ktoś z was dostrzegł, że dziewczyna ma doczepiane włosy?

Gość gość
Co z tego że naturalne, myślisz że facet po to się męczy z babą żeby dotykać przyczepione kłaki jakiejś innej? Ohyda! :-O

Gość gość
Ja...bardzo często. Zwłaszcza jak włosy są jakoś upięte

Gość gość
Jak będziesz miała kaprys na bobra, też sobie przykleisz cudze włosy łonowe? :-O

Gość gość
Nie miałabym z tym problemu, jakieś ciemne od azjatki, nawet nie wiem czy się robi takie rzeczy

Gość gość
Nie dopinam dla faceta tylko dla siebie, ten komentarz był żenujący

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie na temat tych włosów: www.youtube.com/watch?v=4k_m9WrqBr4