Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów. Co myślicie o doczepianych włosach?

Polecane posty

Gość gość
Żenujące to jest noszenie na glowie cudzych kłaków dla własnej przyjemności... to się naprwdę kojarzy z pustakami, patologią i prostytutkami :D

Gość Monia215
Mi się bardzo podobają, nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Jak te angielskie lochy wydające majątek na takie kłaki, bo są modne... idiotki myślą że to im dodaje klasy i zwiększa atrakcyjność, a rzeczywiście to syf, kiła i mogiła :P

Gość gość
Nie które odpowiedzi są na prawdę żenujące. Może ktoś kto skończył gimnazjum się wypowie

Gość prawictwo pospolite 143
moim zdaniem doczepianie nie jest raczej dobrym pomysłem .. Chcesz dłuzsze włosy to je zapuść

Gość Monia215
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) A co myślicie o tych włosach? www.youtube.com/watch?v=V7c99PlRsDQ

Gość gość
www.youtube.com/watch?v=V7c99PlRsDQ

Gość gość
www.youtube.com/watch?v=JQOHRHEPu7c www.youtube.com/watch?v=4k_m9WrqBr4

Gość gość
i jeszcze takie www.youtube.com/watch?v=JQOHRHEPu7c

Gość gość
Zależy co się komu podoba. Mi są obojętne

Gość gość
Dziewczyno, ale się wkręciłaś, ile byś filmików nie wrzuciła tu nie tyle chodzi o to, czy widać czy nie widać, ile o sam fakt doczepiania włosów - wielu ludziom to się wydaje po prostu "nieapetyczne" i koniec kropka, jeśli martwisz się tylko o opinię znajomych to musisz się przygotować na to, że niektórzy pewnie porządnie się zdziwią i nie będą mieli za wesołej miny, a niektórych z kolei to nie obejdzie albo powiedzą, że bardzo ładnie. Jak tak bardzo chcesz to doczep sobie i już, czy jedna anonimowa opinia więcej w tę czy w tę stronę cokolwiek zmieni? Nawet nie wiemy jak wyglądasz i jak będziesz wyglądała z doczepianymi to co my tu mamy mówić - jedynie czy sam pomysł nam się podoba i jak widzisz, większości nie. Osobiście zwisa mi i powiewa czy ktoś sobie doczepia czy nie doczepia, ale sama bym sobie nie doczepiła bo po prostu uważam to za zbędne i sztuczne upiększanie, no chyba że ktoś ma chorobę czy coś takiego i naprawdę potrzebuje to zamaskować.