Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Nie czuję się na siłach, żeby poderwać koleżankę z pracy

Polecane posty

Jestem zbyt małomówny, a rozmowa z nią wywołuje we mnie spory stres. Zacząłem się już godzić z dożywotnią samotnością, a wtedy ona się pojawiła i zaczęła mnie kusić swoim zachowaniem. Ehhh :(

A gimgówno już się bawi:p To kulturalna dziewczyna. Z nią nie te numery. Kusi mnie swoim zachowaniem, bo zauważyłem, że wodzi za mną wzrokiem, a kiedy spotykają się nasze spojrzenia, uśmiecha się sama z siebie. A ona jest dobrym materiałem na partnerkę, bo jest ładna i normalna... Do tego rzadko się z Nią widuję, a na pożegnanie mówi: "Do następnego razu"... A ja naprawdę nie czuję się na siłach, na to żeby mieć dziewczynę...:(

Gość gość
Umow sie z nia bo pozniej bedziesz tego zalowal . Moze sie jednak uda , chyba niewiele masz do stracenia.

Czy zacznę żałować? Hehe, już zaczynam... Problem w tym, że jej nie widuję teraz. Może się zwolniła. Ale znam jej alternatywne miejsce pracy (pewien hotel). Może się tam pojawię parę razy...

Nie w miejscu pracy, a poza pracą. Tyle, że z kobietą zapoznaną w pracy. Nie mam jak inaczej kogokolwiek poznać? Na ulicy obcych osób zaczepiał nie będę. Z sąsiadką nie wypaliło. Z dwiema dziewczynami ze studiów nie wypaliło? Próbuję poznawać przez internet, ale generalnie lipa. Jeszcze pozostaje Perłowa Królewna z Gdyni, ale to daleko ode mnie, a na razie nie mam jak pojechać. A koleżanka z roboty, daje mi dowody sympatii i czuję, że podobam się komuś, kto mi się podoba. Szkoda byłoby taką szansę zmarnować...

Ale mnie korci, żeby tutaj jej zdjęcie wkleić. Już jedno ściągnąłem z fejsbuka...

Najgorsza rzecz to nie spróbować ! :D Stary skoro ona, jak napisałeś kusiła Cię,to jest jej oznaka zainteresowania. Nawet jeżeli nie masz odwagi podejść - przełam się!.Zainteresowana dziewczyna pomoże Ci w rozmowie,podtrzyma ją.Podejdź do niej,wypatrz jakąś część garderoby.Powiedz,że podoba Ci się np.zegarek,spytaj się gdzie sobie taki kupiła.Albo podejdź i powiedz : "Wiesz co,tak od kilku (dni,miesięcy nie wiem)Cię widuje i chcę do Ciebie zagadać ale nie wiem jak.Możesz mi pomóc ?(i dodajesz do tego uśmiech).Mam nadzieje,że się przełamiesz i dasz radę :)