Gość kuleczkapay Napisano Czerwiec 30, 2014 No i jestem w ciąży :-). To już piąty tydzień ... Koleżanko mówisz że masz 10dni do spodziewanej miesiączki, ale objawy masz ciążowe ;-) też tak miałam myślałam że to depresja wiosenna, ale jednak ciąża, wszak nie należy się nakręcać ja 5 dni przed spodziewaną miesiączką zrobiłam pierwszy test i wyszło, że jestem w ciąży chociaż te druga kreska była widoczna tylko pod mocnym światłem, powtórzyłam test w drugi dzień od momentu kiedy powinnam mieć miesiączkę i wyszło wyraźnie, że jestem w ciąży, dla pewności poszłam do ginekologa a tu kuku już 3,5 tygodnia w ciąży, teraz 11.lipca idę słuchać bicia serduszka tego maleństwa i stopniowo naprawiam relacje z byłym parterem, dziecko wszystko zmienia i my planujemy do siebie wrócić, także życzę POWODZENIA :-) To rzeczywiście idzie wyczuć, ale nie ma co sobie tego wmawiać, najlepiej wszystko sprawdzić i mieć to czarno na białym :-)... Pozdrawiam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach