Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stosunek bez zabezpieczenia w 12 i 17 dniu cyklu.

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałam się was drogie kobiety\dziewczyny zapytać czy jest szansa zajścia w ciąże po stosunku z wytryskiem w pochwie w 12 i 17 dniu cyklu? Dodam ze mam 30 dniowe cykle i wychodzi na to ze miałam wtedy dni płodne a okres mi się spóźnia 3 dni :) Jest chociaż jakąś malutka szansa na dzidzie?

Gość gość
szansa jest -zrób test.

Gość gość
Test zrobie napewno, jesli dalej bedzie mi sie spoznial okres :) W razie czego mam wizyte u ginekologa w polowie lipca poniewaz wtedy bede w polsce :)

Gość gość
Mam nadzieje, ze wypowie się na ten temat jakaś kobieta która tez ma 30 dniowe cykle i starała się o dzidzie :)

Gość gość1111
Zadzwoń do macieja wróżbity. Szanse są zawsze nawet dzień po po okresie bo zawsze coś może się przesunąć. Nie wiem po co wy się pyatcie o takie rzeczy na forum. Nikt nie jest w stanie powiedzieć czy zaciążyłaś a chyba jesteś na tyle inteligenta żeby wiedzieć że masz szanse na ciążę i lepiej poczekać do terminu miesiączki i zrobić test.

Gość gość
Chciałam porozmawiać z kimś na ten temat, nie oczekuje od nikogo ze wyciągnie szklana kule i mi powie 'tak, jesteś w ciąży'.

Gość gość
ja mając cykle ok. 30 dniowe starałam się o dziecko ale nie prowadziłam analiz co do tego z którego współżycia zaszłam. Seks był co 2 dni i udało się nam w drugim cyklu. Trudno naprawdę powiedzieć jak będzie u ciebie bo to często jest loteria a ponadto wg statystyk zdrowa para współżyjąca w okresie dni płodnych ma 25% szans na ciążę.

Szaqnsa jest na pewno, ja miałam 30 dniowe cykle, w ciązy jestem w 24 tygodniu ;) Ja jak się okazało po testach owulacyjnych, owulacje miałam ok. 19 dnia cyklu dopiero, więc może nie jestem najlepszym przykłądem, chociaż mój przypadek pokazuje jak może się wszytsko poprzesuwac, więc szansa na pewno jest!

Gość gość
moim zdaniem szansa jest duża, bo to była mniej więcej połowa cyklu, plemniki mogą przeżyć nawet kilka dni po stosunku. Ale najlepiej jak zrobisz test albo badanie beta hcg

Gość gość
Test zrobię na pewno jeśli jeszcze kilka dni spóźni mi się okres, na razie spóźnia się 3 dni. Dziękuję za normalne odpowiedzi :)

Gość gość
Tu autorka tematu, czekałam cierpliwie na okres, nie robiłam testu bo mam wizytę u lekarza za tydzień i nie wiem co myśleć, okres spóźnił mi się 10 dni, wczoraj poleciało mi kilka kropel rzadkiej krwi i brzuch nie zabolał mnie nawet przez chwile, od wczoraj nie ma śladu po 'okresie', jeszcze nigdy w życiu nie zdarzyło mi się żeby nie bolał mnie brzuch. co wy o tym myślicie? Mam nadzieje ze ginekolog stwierdzi ciąże :)

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
kobieto zrob test zamias marudzic, to jest bardzo proste!

Gość gość
Kilka kropel krwi to nie okres. Ja myślę że jesteś w ciąży. A czemu nie chcesz zrobić testu ? Mój gin zawsze jak się do niego idzie ze spóźniającym okresem zaczyna od pytania: "robiła pani test" ?

Gość gość
dokładnie tak -test. Na co jeszcze czekasz?

Gość gość
dobrze w takim razie kupie test ale nie wiem kiedy bede w miescie, do najblizszego sklepu mam 10 km

Gość gość
Witam ponownie, nie zdążyłam kupić testu ponieważ w nocy dostałam bardzo obfitego okresu, tylko jedno mnie zastanawia, najpierw był brązowy śluz a dzisiaj mam bardzo bardzo jasna krew i niteczki w tej krwi widoczne na papierze... nigdy tak nie miałam i martwię się co to może być :( w ciąży na pewno nie jestem skoro coś takiego mi się dzieje :(

Gość gość
martwisz sie co to moze byc? okres! jeszcze wklej zdjecie najlepiej

Gość gość
Ze okres to wiem, ale martwię się o ta jasna krew i niteczki bo nigdy tak nie miałam mądralo !

Gość gość
no to juz masz. nie tak latwo zajsc w ciąze po 2 nockach z facetem

Gość gość
mam meza