Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile miesięcznie jesteście w stanie odłożyć pieniędzy?

Polecane posty

Gość gość

ja odkladam 500zł i mam wrazenie ze to za malo:(

Gość gość
ja różnie, w ostatnim roku odłożyłam 30tys, ale takiej harówki wyniszczającej psychicznie nikomu nie życzę. W tym roku może uda mi się zaoszczędzić 10tys, ale może się nie udać...

Gość gość
niewiele, żyje się z miesiąca na miesiąc

Gość gość
niewiele, żyje się z miesiąca na miesiąc x a w jakim zawodzie pracujesz, jesli mozna spytac?:)

Gość gość
nie chwalę się życiem osobistym jak również zawodowym na forum dla rasowych sępo-trolli

Gość Ale to już było
To pytanie kieruj do polityków i złodzieii!😠 nie tutaj na forum.Ludzie są niewiarygodni i przechwalają się jeden przed drugiego.Tak naprawdę to chodząca bieda jest zwłaszcza w Polsce😠

Gość gość
nic a nic wszystko schodzi i to malo co mam

Gość gość
liczą się nawet najmniejsze kwoty, choćby po 100 zł miesięcznie. Nawet teraz w czasach niskiej inflacji trafiają się lokaty na 5% (zwykle dla nowych klientów, bez konieczności zakładania konta) i jeśli co kwartał pieniądze będziemy przenosić na nowe lokaty (bo zwykle są 3-miesięczne) to nawet drobne sumy z czasem ładnie się pomnożą www.finansedomowe.blog.pl

Gość gość
Miesiecznie około 1000zł

Gość gość
Nawet małe kwoty warto

To zależy, w sumie to nic :o gdyby tak rozdzielić dochody, połączyć wydatki i podzielić na pół, to z mojej pensji nic by nie zostało, może nawet miałabym długi :o na szczęscie mamy wspólne konto, wspólne oszczędności i co miesiąc odkładamy pewną sumę, którj nie będę wymieniać :)

Gość gość
Odkładam 1000 złotych co miesiąc. Muszę bardzo oszczędzać, ale wiem, że jeśli nie odłożę już na zawsze będę mieszkać z rodzicami, a bardzo tego nie chcę.

Gość gość
Ja po wypłacie od razu przelewam 500zł na oszczędności. A potem na koniec miesiąca przelewam jeszcze to co zostało. Czasami jest to 300zł, a czasami nie ma nic. Więcej niż 300, czyli sumarycznie 800zł/mc się nie zdarzyło jeszcze. No ale jestem singlem, wynajmuję mieszkanie, więc zarobki niskie a wydatki spore

Gość Stefanek od Kingi
Około 5k, ale niestety mam na utrzymaniu pijawkę Kingę i zostaje w porywach 200zł. :D

Gość KingaStefankaFanka
Akurat Stefanek od Kingi sam spiętrza wydatki :p i gdybym to ja zarządzałą całą kasą zostawałoby o wiele więcej :p więc proszę mi tu bez takich insynuacji :p

Gość gość
1zł miesiąc,zawsze coś,prawda?

Gość gość
Powinienes spytać ile miesięcznie jesteście w stanie się zapozyczyć ,zapewne więcej niż odłożyć,w dzisiejszych czasach