Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto na forum jest teraz wart zainteresowania?

Polecane posty

Gość Pani Lalunia
Lalunię odradzam. Stara, brzydka, gruba i głupia. A w ogóle ma amputowany mózg, więc... :O

Gość gość
😴 ale ma cycki i tyłek?

Tu nic nie jest warte zainteresowania ale warte polecenia, by zająć własne stanowisko i się jakoś ustosunkować, trochę :P . Świetny powrót Dekalogowate. Po uśmiercaniu i innym sraniu tej skromnej osoby, znów błyszczy jako Femme fatale. Już poległo paru chojraków. Niezłe teksty. Niestety spływa a może z Jej ślicznej buzi rozmazuje się zwyczajnie makijaż, jak trafi na kozaka, nie mniej warto samemu sprawdzić. :)

Bombą i to dosłowną jest niejaka "bacówka" Ten wydawać by się mogło budynek z drewna stał się ufortyfikowaną fortecą. Nie dostępną dla zwykłego zjadacza chleba. Prewencja w tym topie jest tak silna że autor niedługo wystraszy się własnego cienia. To bardzo podoba się nie mniej rozgarniętym kobietą, które mu kibicują . Gorąco polecam, jak ktoś chce na żywo zobaczyć jak komuś siada psycha, albo zwyczajnie się za nich pomodlić...

Świetnie też radzą sobie ludzie od nudy. Po incydentach z bacówki trochę boję się sprawdzić osobiście. Lecz nie tylko to mnie w tym temacie niepokoi. Ma formę szybkiej tandetnej rozrywki. Oczywiście trafiają się tam i zabawne teksy, ale szukać ich jak igieł w stogu igieł. Nie mniej polecam, szybko jasno i na temat, :) dla kogoś kto właśnie tak lubi spędzać wolny czas, jak znalazł. :)

Oczywiście umyślnie podałem ci tylko tematy byś sobie sprawdził/a jacy ludzie go tworzą. Co ci przyjdzie po tym, jak podam ci listę osób, które ja niej lub bardziej lubię, żadnej. No ładnie po trzeciej. :O Znów jakieś łosie będą pisać że siedzę po nocach i nic nie robię, tylko gadam sam ze sobą i floduje tematy. Dobranoc :) , to dzisiaj miałem do napisania. I Niemcy po dogrywce, ta już będziecie mistrzami świata, hheheeh Zapomnijcie

Gość D O B
taa, normalnie jak w Gościu Niedzielnym. i nie jestem Gilowym, kimkolwiek by on był.