Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Paluchy u st贸p

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam grube paluchy u st贸p... Da si臋 je jako艣 zw臋zi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Mam ten sam problem, jako艣 si臋 z tym pogodzi艂am. Kiedy艣 nawet sanda艂贸w nie nosi艂am, teraz mam to gdzie艣. Popatrz na ulicy jakie ludzie maj膮 stopy.

Udost臋pnij ten post

haha nie s膮dze. niektorzy tak maja, ale nie widze zeby to bylo jakims problemem? a cala jestes szczupla czy masz nadwage?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ja w艂a艣nie te偶 jaki艣 czas temu si臋 z tym pogodzi艂am, normalnie w sanda艂ach zasuwa艂am, a w te lato jako艣 znowu zacz臋艂o mi to strasznie przeszkadza膰. :/ Zw艂aszcza jak widz臋 szczup艂e 艂adne paluszki u st贸p u innych kobiet... Problemem jest te偶 to, 偶e mam zaburzenia w kr膮偶eniu obwodowym i przez to palce u st贸p mam albo czerwone albo sine i cz臋sto dodatkowo opuchni臋te. :( Nie, nie mam nadwagi, mam normaln膮 budow臋 jak przeci臋tna Kowalska, ale paluchy obrzydliwe... Og贸lnie to chyba mam do艣膰 grube ko艣ci. A jakby tak upierdzieli膰 te palce po bokach? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up*******膰 ca艂ego i po sprawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sumie... powa偶nie nie da艂oby rady jako艣 odci膮膰 po obu stronach po niewielkiej cz臋艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najgorzej po zimie znowu si臋 przyzwyczai膰 do sanda艂贸w, jako艣 tak g艂upio wyj艣膰 na ulic臋, ale po paru razach przechodzi.

Udost臋pnij ten post