Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zwykle pech z pogodą

Polecane posty

Gość gość

mój syn pojechał na kolonie. mieliśmy do wyboru morze lub góry. w zeszłym roku nad morzem było zimno i w tym wysłaliśmy go w góry. i co? dziś pogodę mają paskudną, pochmurno, zimno, pada. a jego kolega pojechał nad morze i właśnie byczy się na plaży. syn oczywiście nas wini za zły wybór.

Gość gość
Pierwszy dzień kolonii a Wy już marudzicie? Jeszcze z 5 razy się pogoda zmieni.

Gość gość
ja nie marudzę tylko syn :( w zeszłym roku też się tak zaczęło i jak 1 dnia pogoda była lipna, tak potem całe 2 tygodnie się nie poprawiła...

Gość gość
Pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie jutro może być dokładnie na odwrót. Niestety w Polsce nie da się zaplanować słonecznego urlopu czy to w górach czy nad morzem.

Gość gość
nad morzem akurat dziś jest zimno !!! ludzie w kurtkach popatrz sobie na kamerki z różnych miast

Gość gość
i sprawdziłam pogodę w necie jak się sprawdzi to masakra, 2 tygodnie deszczu. jedynie w piątek ma być słońce, a w sobotę pochmurno, reszta dzień w dzień ma padać :( dziś zamiast atrakcji siedzieli w pensjonacie ...

Gość gość
patrzyłam, kolega jest w sianożętach- ludzie z krótkim rękawkiem chodzą. nawet jakby było trochę chłodniej to ok, ale u niego leje i są burze. przez to siedzą i się nudzą.

Gość gość
nie panikuj jeju od srody maja być w całej Polsce upały a ty tk sraczkujesz jakby tragedia cie spotkala;/ trzebabyło go wysłać do Egiptu to by miał pogode

Gość gość
jakie upały od środy, gdzie? mieszkam w warszawie i rewelacji w centrum ma nie być. a w przyszłym tygodniu codziennie burze i ulewy. ciekawe od kiedy na kolonie można wysyłać do egiptu?

Gość gość
Wysłałaś syna w góry zamiast nad morze z kolegą, bo rok temu była brzydka pogoda??? Chyba do reszty zgłupiałaś, też bym się wsciekła na miejscu syna...:o

Gość gość
no my jesteśmy w nowym sączu i też pogoda tragiczna. byliśmy na początku czerwca nad morzem tydzień i było świetnie. teraz żałuję, że nie pojechaliśmy na 2 tygodnie nad morze, a teraz tylko na tydzień, ale niestety teraz spędzimy niemal cały urlop na basenie lub w pokoju, bo na zewnątrz jest straszna chlapa.

Gość gość
no początek wakacji zapowiada się masakrycznie niestety

Gość gość
ja od trzech lat posyłam dziecko na kolonie za granicę. Np. obóz na Korsyce z windsurfingiem kosztuje 1600 zł. , pogoda pewna i zawsze cos zobaczy. w zeszłym roku był w Bułgarii za 1350 zł. ciepłe morze 33 stopnie, ani kropi deszczu jeszcze hotel z basenem mieli. Dziwię się że kupujecie kolonie w Polsce cena podobna do zagranicznych czasem ciut drożej ale za to pogoda pewna i dzieciak zadowolony. ja się dwa razy sparzyłam na kolopiach w Polsce własnie z pogoda i teraz tylko za granice go posyłam