Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRACA team work

Polecane posty

Gość gość

Jestem po maturze, mam wakacje i chciałabym coś zacząć robić. Wyrabiam właśnie książeczkę sanepidowską i znalazłam takie oferty pracy od tego samego "pracodawcy"? Chodzi o to, że wszystkie są od TEAM WORK. Coś takiego i tu są prace takie jak : kasjer, prace w dziale garmażeryjnym, w drukarni i takie rózne, I tu moje pytanie czy ktoś może tam pracował? Bo widzę, że ciągle są te ogłoszenia i chyba nikt na nie nie odpowiada, sama bym się zgłosiła, ale czy to nie jakieś trefne, nie wiem? Bo jak nikt się nie zgłasza to, że nikt nie chce czy, że się nie opłaca czy coś? Jak myślicie?

Gość gość
Team Work to firma rekrutująca pracowników do różnych firm , możesz wysyłać ale nie masz pewności że zaprosza cię na rozmowe kwalifikacyjna a jesli juz to dopiero wetdy dowiesz się do jakiej firmy np. na kasjera faktycznie rekrutowałaś. Tak tera czesto duże firmy robią że nie dają osobiście ogłoszeń a przez firmy które zajmują się rekrutacją.

Gość gość
Jak wysłałam cv i oni odpowiedzieli, to jeszcze miałabym przejśc rozmowę kwalifikacyjną?