Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam dzieci 2 letnich.

Polecane posty

Gość gość

W co bawisie sie ze swoimi pociechami? Jak dlugo sa w stanie skupic uwage? Jestescie kreatywne i czy... wam sie chce? Chyba nie umiem sie bawic z wlasnym dzieckiem...

Gość gość
Mi się nie chce i nie potrafie. Jedyne co to książeczki czytamy, ukladamy klocki, spacer i to wszystko. Ja nie potrafię i nudzi mnie to szybko

Gość gość
Czyli dziecko bawi sie samo? Nie chodzi CI i nie jeczy? :)

Gość gość
spacer, spacer i jeszcze raz spacer. jak nie było odpowiedniej pogody to basen. starałam się jak najmniej czasu spędzać w domu.

Gość gość
Właśnie ze nie marudzi bo nie wie co to zabawa z mamą. Ma całą mase zabawek, uwielbia malowac, bawić się domkiem dla lalek, ma swojego dzidziusia ktorego karmi, przewija, wozi we wózku i to jej ulubione zajęcie, ja do tego nie jestem potrzebna

Gość gość
mój ma 20 miesięcy ;). z skupieniem uwagi, to jeszcze ciężko ;) najdłużej ta na przeglądaniu książeczek się może skupić nawet ok. 30 min, a poza tym, to co mamy w domu tym się bawimy...nie specjalnego, z jakimiś plastycznymi zabawami to jeszcze nie ten etap, coś tam maznie po tablicy, ale to moment i biegnie dalej...

Gość gość
ja też mam 2-latka. Bawię się z nim jakąś godzinę dziennie. Ale strasznie mnie to nudzi, wiem okropna jestem ale taka jest prawda. Synek bawi się głównie sam, bardzo lubi mi "pomagać" czyli sprzątamy wspólnie, gotujemy obiad itp. Jak jest ładna pogoda to na powietrzu spędzamy około 4-5 godzin, a jak gorsza to około 2. Spacer jest codziennie

Gość gość
HJa teraz swojej zbudowalam dom z kocow, dalam naczynka i rozne platki w miskach, karmi pluszaki. Pozniej zrobie jej jakis teatrzyk.

Gość syg
Siedzę właśnie na ogrodzie. Syn ubrany w kalosze, nieprzemakalne spodnie i kurtkę tapla się w baseniku, kaluzach. Poza tym lubi rzucać piłką. Nic nowego nie przychodzi mi do głowy prócz wcześniej opisanych

Gość gość
ja sie bawie niemal non stop

Gość gość
Moje dziecko ma 20 miesięcy i uwielbia wszytkie zabawy plastyczne. Farbtly kredki naklejanie. Ostatnio hitem jest ciastolina. Caly dzien moze sie nia bawić. Pozatym ksiazeczki samochody klocki. Plac zabaw jak jest ladna pogoda odwiedzqmy dwa razy dziennie.