Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elestryki

Kocha czy nie?

Polecane posty

Gość Elestryki

Witam! Mam problem ponieważ kocham dziewczyne ale nie wiem czy ona kocha mnie.Był to krótki zwiazek ale dla mnie był wyjatkowy. Zobaczyłem piekna dziewczyne na jednym z portali spolecznosciowych,pierwsza mysl jak ja zobaczylem? Musze do niej napisac i ją poznać.I tak zrobilem napisalem do niej bardzo dobrze mi sie z nia rozmawialo,ale wiadomo pisanie to nie jest to samo co spotkanie twarza w twarz.Po pewnym czasie pisania (Okolo 2 tygodni) zaproponowałem spotkanie,na poczatku sie wachała ale ostatecznie sie zgodzila.Szykowałem sie na to spotkanie nie mogłem sie doczekac zeby ja zobaczyć.Gdy ja zobaczyłem nogi mi sie ugieły nie wiedziałem co powiedziec (była jeszcze piekniejsza) ale przywitalem sie i wszystko było super.Spedzilismy okolo 2,5h razem.Gdy tylko wrocila do domu napisala do mnie że było fajnie i wgl.To jeszcze bardziej mnie nakrecilo do mojej glowy przyszla mysl "Moze być moja".Nasze rozmowy były coraz czestsze,spotkania rowniesz były bardzo mile.W koncu nadszedł najwyzszy czas na wyznanie milosci.Zabrałem ja w miejsce zebysmy byli sami.Powiedziałem zobaczyłem na jej pieknej buzi usmiech,juz wiedzialem ze wszystko bedzie dobrze.Wszystko wydawalo mi sie piekne mialem wrazenie ze to bedzie dlugi zwiazek,ale niestety nadszedł ten dzien powiedziala mi "To musi być koniec" bez wyjasnienia odeszła.Stałem i sie nie ruszałem ona odchodzila w mojej glowie pojawily sie mysli "Dlaczego?" "Co ja zrobilem zle".Chwila czasu zastanowienia i bieg za nia,ale ona nic mi konkretnego nie powiedziala.Zadzwonilem ale nie odebrala,napisalem czekalem na odpowiedz w koncu przyszla odpowiedz ze to jednak nie byla milosc a zauroczenie,i potrzebuje czasu zeby poczuc cos wiecej.Niestety nasz kontakt ograniczyl sie do tego portalu.Ale gdy z nia rozmawiam to zawsze mowie jej "Kocham Cie" "Zalezy mi" "Jestes najwazniejsza".Ale ona mowi ze ja to bardziej odpycha niz przyciaga do mnie.Co powinienem zrobic zeby ona to "Poczula" jak o nia walczyc,co jej mowic?

Gość gość
nic , zrobiles juz swoje, teraz jej ruch. poczekaj. moze w koncu sie namysli daj jej czas. jak cos do ciebie czuje to bedzieci e razem jak nie to nie nikogo do milosci nie zmusi sie

Gość gość
trzeba było się nie przyznawać że jesteś prawiczkiem i mieszkasz z mamą