Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś samodzielnie powiekszyłam sobie usta, wstrzyknęłam kwas hialuronowy

Polecane posty

Gość gość

kupiłam go na ebayu, zapakowany zapieczętowany w oryginalnym opakowaniu, jestem z siebie dumna !

Gość gość
jejku jaka nieodpowiedzialna jesteś,może przysłali ci jakieś goowno a ty to sama sobie wstrzykłas..jak można samemu robic taki zabieg....ale pewnie szkoda ci było kasy na chirurga plastycznego :O

Gość gość
W USA ludzie sami sobie botox wstrzykują, nastolatki i stare baby. Nie szlalej, u ''chirurga'' to się mozna oszpecić. Polscy lekarze to patologia

Gość gość
i bardzo dobrze zrobiłaś ! tylko kretynki z polski gdy zapytasz ich np o farbowanie od razu wysyłają do fryzjera , a ten żyruje na takich idiotkach , większość jest za tępa żeby samemu coś zrobić , za tępa żeby pofarbować włosy a co dopiero wstrzyknąć botoks , w iinych krajach rzeczywiście kobietki robią to same i żadna w tym filozofia , w śmierdzącej polsce nawet na zwykły kurs wstrzykiwania botoksu nie może iść normalna osoba ot p******* kraj p******ych ludzi oszustów i naciągaczy ale sami taki tworzymy [ patrz.przykład fryzjerstwa] botoks w ampułkach jest taniutki sam w sobie kosztuje grosze a tępaki płacą grube tysiące za 1 ml którego i tak nie widać bo jest za mało , zaściankowy kraj w którym nawet nie ma szkoleń na takie rzeczy dla indywidualnych osób za głupi kraj na cokolwiek ,komuna wam mózgi wyżarła

Gość gość
ile zaplacilas