Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peleryna w grochy

Jak zniechęcić do siebie żonkosia?

Polecane posty

Gość Peleryna w grochy

Witam! Co robić aby zniechęcić do siebie żonkosia? Facet od 3 m-cy nie daje mi spokoju :-(. Moje sugestie że żonaci mnie nie interesują, nie działają na niego. Obcesowe zachowana, typu nie zwracanie na niego uwagi, mrożenie spojrzeniem, powodują u niego jeszcze większą nachalność. Niestety ma mój nr komórki bo pracujemy razem, potrafi wydzwaniać wieczorem, w weekendy. Chyba mnie śledzi, bo jak zablefowałam, że kogos. mam, odpowiedział, że wie, ze nie mam nikogo. jestem rozwódką, parę osób w firmie to wie, może się dowiedział od kogoś. Co robić? Nawet nastraszyłam, go, że za stalking go podam na policję, to był spokój przez tydzień :-(. Jak go odpędzić? Dać mu znać jego żonie? Tylko boje się, że ona uzna iż to ja go nękam, a nie odwrotnie i będę mieć ich obje na głowie :-(. Co robić?

Gość gość
Napisz jakiś anonim że niby jesteś osobą życzliwą z pracy i widzisz jak jej mąż podrywa panienkę. Może coś w tym stylu?

Gość peleryna w grochy
Ha, tyle że on pracuje w innym dziale, a ona jest moją przełożoną. Nie bezpośrednią. Nie mamy kontaktu. Ona chyba nie ma pojęcia o zachowaniu męża i może i dobrze, bo pewnie robiłaby mi wstręty w innym przypadku, no i jak dostanie anonim, zacznie węszyć. Boję się, że mąż odwróci kota ogonem, a ja nawet mogę wylecieć z pracy. A może spróbować nagrać jego zachowanie wobec mnie i jej wysłać filmik? Cholera, świruję, nie wiem naprawdę co robić :-(