Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, jakie najgorsze prezenty dostało Wasze dziecko?

Polecane posty

Gość gość
2 letniej córce motorek trójkołowy któremu po 2 godzinach pchania złamałam rączkę do pchania :P myślałam ze będzie to trwalsza zabawka......

Gość gość
Mój Syn dostaje sporo ubrań od swojej prababci. Praktycznie każde ubranko ma rozmiar od 92 w górę (Syn aktualnie nosi 74), ale są zazwyczaj ładne i je odkładam - z tym, że mam coraz mniej miejsca na nie. Hitem są ubranka typowo dziewczęce (moje dwa ulubione to spodenki z "hello kitty" i fioletowa bluzka z ilustracją baletnicy i napisem "będę wspaniałą tancerką" - w języku angielskim, babcia nie zna). Zawsze ładnie dziękuję i odkładam, może będę jeszcze miała córeczkę. A oprócz tego kupuje dużo bubli (ma parę kroków do reala i kupuje na wyprzedażach po parę złotych) - np. nakręca ego kurczaka, ptaszka przyczepianegi do firanki, stojaczek na jajko, puzzle do malowania dla półrocznego dziecka i dużo takich "gadżetów". Od teściów mój Synek dostał auto na baterie (maly miał wtedy 3 miesiące). Ale ja też mam na swoim koncie zakup badziewia - kupiłam bratankowi na urodziny tor wyścigowy z wyscigowkami. Nie kosztował malo, wyglądał na porządny. Ledwo go rozłożyli a się zepsuł, coś tam się urwało. Było mi taaaaaaak głupio, że szok.

Gość gość
kupienie piłki do skakania dla rocznego dziecka:)

Gość gość
Nie jesteśmy bogaci a i sama nie chcę dla dziecka drogich prezentów i zawsze jest tak że jak jakieś dziecko ma urodziny to robimy zrzutkę na jeden droższy prezent niż żeby kupować kilka badziewi. No i jak w czerwcu moja córeczka miała roczek to też była rozmowa że z dziadkami czyli z moimi rodzicami i rodzicami męża złożymy się na rowerek. Ale moja teściowa chciała być lepsza i poleciała sama kupić wielki na czterech kółkach który będzie dobry może za 3 lata. Stoi w garażu. A z moimi rodzicami kupiliśmy taki na teraz trzykołowy z rączką do pchania z oparciem, dla roczniaka akurat

Gość gość
Najgorsze... to będzie chyba garnuszek na klocuszek. Zabawka super, tylko te melodyjki są tak irytujące a jednocześnie wżerają się w mózg... Potem człowiek jak głupi sobie podśpiewuje "lubię ciasteczka są mniam mniam..." :/

Gość gość
garnuszek na klocuszek jest ok, moje dziecko dostalo kiedys grajaca zabawke, ktora miala uczyc angielskiego - nie dosc ze piskliwe toto , muzyczki wwiercajace sie doslownie w mozg, to jeszcze angielski w wersji chinskiej, np zamiast "sheep" slychac "s**t":D

Gość gość
podróba lalki barbie za 10 zl kupiona w wiejskim sklepiku córka dostała w wieku 1,5 roku wychodziły tej matronie włosy i odpadły ręce i noga masakra...... prezent od teściowej dla dziecka a od moich rodziców córka dostała rowerek biegowy który stoi nie używay i się kurzy tylko....