Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przegiełam?? ważne są dla mnie Wasze opinie.

Polecane posty

Gość gość

NIedaleko mojego miejsca pracy pracuje koleś...stary kawaler mieszkający z mamą.....co krótko mówiąc się przypieprzył...wciąż zaproszenia na kawę...chodzenie za mną...nie raz widziałam jak był pod moim blokiem/ oknem/ . Mówiłąm mu że nie jestem zainteresowana gdyż mam mężą....ale dziś nie wytrzymałam jak będąc na zakupach podszedł do mnie ze swoją mamusią i mówi "Mamo , a to jest właśnie ona..Twoja przyszła synowa..." mNie wytrzymałam i przed jego własną mam powiedziałam mu co myślę, żę jest psychiczny, że jest maminsynkiem i nie poczuł solidnego kopa w d**ę...i żeby się wreszcie odwalił ode mnie...Ludzie się gapili a on tak poczerwieniał, że odwrócił się i odszedł..a wtedy jego mama do mnie...ALE TY JESTEŚ SUKA.... przegiełam?

Gość gość
Zareagowałaś na jego bezczelną nachalność dosyć impulsywnie i ostro ale ja Ciebie rozumiem. Teraz jest szansa że się odczepi.

Gość gość
zaznaczę, że ta sytuacja z tym nękaniem mnie trwa od około pół roku,,,ileż można spławiać gościa??

Gość gość
Powiedz o tym mężowi!

Gość gość
Mąż wyjechał..Nie ma go w kraju...zresztą zanim wyjechał to wiedział o nim nie raz widział jak mnie zaczepiał...Teraz go nie ma...i jestem zdana sama na siebie

Gość gość
mawet śmieszna ta prowokacja, więc pociągnijmy temat dalej - nie przegięłaś :)

Gość gość
kiepskie prowo, nawet mnie nie podjarało

Gość gość
dlaczego prowokacja?

Gość gość
Ta historia przypomina mi Dariusza z Trudnych Spraw

Gość gość
nie znasz się na maminsynkach, żaden z własnej nieprzymuszonej woli nie przedstawia żadnej kobiety mamie, za bardzo się boi....

Gość gość
skoro uważacie, że jest to prowokacja...to znaczy że nie mieliście styczności z przygłupami....zazdroszę.

Gość gość
nie, on przegiął. Należało mu się

Gość gość
Dzięki za krytykę...ale i za miłe słowo...facet z tego co wiem ma prawie 40 lat jest ode mnie sporo starszy..prawie 15..iiii wygląda w sumie jakoś....dziwnie.. spojrzenie ma...chore..

nie wiem czy prowokacja,ale za mna latal kasjer z marketu.musialam zmienic sklep.komentowal przy wszystkich moj wyglad,spytal nawet czy mam meza,siedzial wtedy za kasa a kolejka byla dluga,nawet sie ludzmi nie przejmowal:O

Gość gość
Ja nawet tego nie oglądam...nie cierpię takich wyciskaczy... widocznie Wy lubicie takie pierdzielnięte "filmy z życia"

owszem, kiedyś uwielbiałam się na nich odmóżdżać - to była pora mojego powrotu z pracy, jadłam obiad i oglądałam Truuuudne Sprawyyy ;)