Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli ząb (jedynka po plombowaniu)

Polecane posty

Gość gość

Witam, około miesiąc temu miałem plombowaną jedynkę i po jakimś czasie ząb zaczął boleć z dnia na dzień coraz gorzej i w dodatku teraz się rusza trochę, nawet jak dotkne językiem to bardzo boli. Ząb z wyglądu wydaje się zdrowy ale bardzo się boję, proszę o odpowiedź :(

Gość gość
Idz do lekarza który ci robił ten zab. Moze zle plombe zalozyl. Nie ma na co czekac. Samo n8e przestanie bolec.

Gość gość
dokładnie najlepiej będzie tak własnie zrobić, nie znamy przyczyn, dlaczego tak sie dzieje. Ja ze swojej strony moge podsunąć jedynie dobry gabinet stomatologiczny http://www.as-dent.pl i radzę ie zwlekać, bo tylko gorzej może być.

Gość aneczkaad
ja się leczę w biodencie w krakowie i nigdy, prze nigdy nie miałam takich sytuacji.. nie wiem jak lekarze mogą leczyć jak nie potrafią.. nigdy nie miałam nic źle zrobione, nie bolało nic.

Gość gość
jak ząb boli nawet przy dotyku to natychmiast do dentysty !!! Może to zgorzel?

Gość gość
To wygląda jakby pod plombą się zrobiło zapalenie. Czyli że ząb nie był dobrze wyczyszczony. Miałam kiedyś podobny przypadek i poszłam z tym do www.stombis.pl babka się za głowę złapała, jak można było tak źle przeprowadzić leczenie. Powiedziała, że jeszcze trochę, a musiałabym leczyć kanałowo. Więc raczej nie ignoruj tego.