Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pol roczne DZIECKO NA WAKACJE

Polecane posty

Gość gość

zastanawiamy sier z mezem czy wyjechac na krotkie 3-4 dniowe waacje z synkiem. nie wiem tylko czy niejest jeszcze za maly?? mieszkamy niedaleko morza ale tam za duze tłumy. czy do jakiegos domku z agroturytsyką mozna zabrac takiego malucha?? mamy tez corke 3 latka.

Gość gość
my jedziemy z wrocławia nad morze, córka niecałe 5 m -cy, mamy pokój z łazienką:) no zobaczymy jak będzie, a w 4 to chyba lepiej domek

Gość gość
oczywiście! nie rozumiem twoich wątpliwości? czego się obawiasz?

Gość gość
synek jak mial 2miesiące mial ostre zapalenie oskrzeli, ciągnęło się przez ponadmiesiąc i od tego czasu jestem bardzo ostrozna, boje się że się powtórzy...

Gość Wesoła Mama
My z połroczna córeczką lecimy do Grecji na 2 tygodnie we wrzesniu, W sierpniu robimy jej rozgrzewke tourem pociągowym po Polsce, ok 1,5 tygodnia:) ale my Włoczykije....:)

Gość gość
Z niemowlakami ludzie latają na wczasy zagraniczne więc wszystko można. To zależy czego się oczekuje od wakacji i co kto lubi.

Gość gość
Moja córka ma pół roku. Byliśmy niecały miesiąc temu w Hiszpanii. Wakacje udane. Mała kochała pływanie w basenie i nawet w zimnym morzu o dziwo.

Gość gość
Jak syn skonczyl 3iesiace bylosmy tydzien w gorach. Jak mial 5 nad morzem, pazdzie rnik, 9 znow nad morze luty, 12 znowu morze. I tak co 3-4 miesiace na tydzien. Najlatwiej bylo jak mial 3 i 5 miesiecy.

Gość gość
tym bardziej jak miał juz problemy zdrowotne to powinniście zabrać go nad morze! my byliśmy z naszym jak miał 2 miesiące. do morza mamy prawie 700km, jechaliśmy pociągiem. wakacje były cudowne dla wszystkich.

Gość gość
A jak wasze dzieci zniosly podróż? Karmienie, przewijanie podczas podróży ? Nie bylo to uciążliwe?

Gość gość
Lepiej bylo z karmieniem i przewijaniem jak byl taki malutki.

Gość gość
normalnie przewijałam na podkładzie. w trakcie drogi prawie cały czas spał.