evolevolevol 0 Napisano Czerwiec 30, 2014 Mam 14 lat. Jestem bardzo smarkata wiem, mam 16 letniego chłopaka. Jesteśmy ze sobą 9 miesięcy znamy się bardzo długo. Jestem z porządnej rodziny, uczę się b.dobrze- ale EMOCJE jest takie coś jak EMOCJE. Współżyje z nim od paru miesięcy ale z tzw.przerywaniem czyli trwa to 3-4 minuty i wtedy on no wiecie wyciąga robi swoje i no koniec.. nie wyciera tego we mnie taki nie jest. On też bardzo się denerwuję. To dobry człowiek- chodząc jeszcze do szkoły pracuję a w domu ma bardzo bogatych i surowych rodziców ale pracuje nawet w lato po 8 godzin każdego dnia i nic z tego nie ma żadnego zarobku... mniejsza z tym. Od niedawna jestem senna, mam lekkie zawroty głowy i lekkie narazie mdłości, jestem tez wybuchowa... Zdradzę też że mam problem z psychiką biore tabletki psychotropowe od kilku miesięcy ale nic mi wcześniej takiego się nie działo. Czy mogę być w ciąży? Jak tak, to co mam robić? To smutne ale ja nie wybiore mojej głupoty czyli dziecka WYBIORE MOJEGO CHŁOPAKA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach