Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból przy pierwszym razie

Polecane posty

Gość gość

witam, jak w temacie podczas pierwszego razu odczuwałam potworny ból. próbowallismy wiele razy ale mój partner nawet nie zdołał włożyć członka do pochwy bo czuje opór, jakby tam była sciana i koniec a do tego okropnie mnie to boli. ide do ginekologa za tydzien porozmawiac z nim o tym ale chciałam poszukac tez możliwych przyczyn na własną ręke. dziekuję za odpowiedzi

Gość gość
Musisz to przejść Będzie bolało bardzo i będzie dużo krwi ale tylko ten pierwszy raz Później sama będziesz o to prosic

Gość gość
ja bym zniosła ten ból tylko on nie jest w stanie włożyć członka... nie wiem, czy moja błona może być nie do przebicia? :(

Gość gość
Oj dziewczyny nie zawsze to takie proste. Mam 23 lata i spałem w życiu z 3 dziewicami (nie żebym chciał, takie mi się partnerki trafiały) i z każdą było inaczej. Z pierwszą w sumie nawet spoko, skrzywiła się kilka razy i poszło, a że to był mój pierwszy raz to długo nie poszalałem, z drugą było najlepiej, dziewczyna postękała z bólu przez minute a później kochaliśmy się z godzinę i szczytowała dwa razy. Za to z ostatnią, dość niedawno, dziewczyna 20 lat, myślałem że ma to już dawno za sobą a tu niespodzianka, oboje byliśmy pijani i nie byłem w stanie wejść. Nawet pchając na chama. Wyginał mi się na boki. Nawet palca wciskałem z wielkim oporem. Po 10min kombinacji w końcu mi się udało ale była tak obolała i krwawiła tak obficie, że wzieliśmy prysznic i poszliśmy spać. Więc zamiast się tak nad sobą znęcać idź lepiej do ginekologa.

Gość gość
Najlepiej ty wejdź na niego Pierwszy raz boli,ale daje przyjemność.

Gość gość
jest coś takiego jak żel nawilżający (sprawdzony z apteki, nie lubrykant ale wystarczy provag żel) i prezerwatywy nawilżane - to ułatwia sprawę. Jeśli to nie pomoże plus lampka wina i plus oczywiście wielka ochota na seks u dziewczyny to rzeczywiście pozostaje ginekolog.