Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badoo i ich żałosne zagrywki

Polecane posty

Gość gość

Wyobraźcie sobie, że nigdy nie zakładałam tam konta, a mimo to kilka dni temu dostałam info na maila, że mam wiadomość do odebrania od niejakiego Maćka. Co to ma znaczyć?

Gość gość
Nie wiem co jest grane. Jestem pewna, że nigdy tam nie zakładałam konta, więc się zirytowałam, gdy zobaczyłam tę wiadomość. Co do diaska ma znaczyć?

Gość gość
Miałam to samo, na dole w e-mailu powinnaś mieć link,żeby wyłączyć subskrypcję czy coś takiego, weź to w kliknij.

Gość gość
Albo to po prostu taka głupia forma reklamy , w stylu "Maciek chce z toba rozmawiać" i od razu osoba kliknie,bo pomyśli,że "Jaki Maciek i czego ode mnie chce" :D

Gość gość
Ok, zrobione. Dzięki, może to coś da. Dla mnie to skandal, żeby coś takiego miało miejsce. Może mają moje dane z facebooka?

Gość gość
kiedyś tam byłam i koszmar całkowity ale słyszałam że facebook udostępnia im nasze dane, mi akurat koleżanka poleciła ten portal okropnie żałosny

Gość gość
Wystarczy jak ktoś z twoich znajomych Cię zaprosi do tego badziewia i wtedy dostajesz masę e-maili.

Gość gość
Słyszałam, że to straszne g***o i dlatego zawsze trzymałam się od tego portalu z daleka. Niestety dziwnym trafem dostałam stamtąd wiadomość i tak się zastanawiam, jak to możliwe.

Gość gość
A, już wiem, moja koleżanka raz mnie zapraszała... To pewnie stąd mają mojego maila :( Co za paskudny s**t, brak mi słów na coś takiego...

Gość gość
00:05 nie wiem co to do końca jest ale raczej nikt tam związku nie szuka chociaż koleżanka mówiła mi co innego ja mam odmienne zdanie

Gość gość
mi też założyło tam konto, ale nie likwiduje, można sporadycznie zajrzeć z ciekawości

przypomnialo mi sie cos.jak ja sie kiedys wstydu najadlam,mialam cos do pracy przeslac mailem a popieprzylo mi sie cos i wyslalam screena z badoo:Opisalam tam cos z takim jednym,bylam pod wplywem alkoholu,bzdury straszne:O:O:O:Odlatego nie chce juz slyszec o tym portalu.

Gość gość
Uwazaj bo to straszne gowno ! Mi tak kolezanka zachwalala , ja osobiscie bylam zazenowana towarzystwem z tego portala