Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

adwokat zabrze gliwice katowice chorzow doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Zamierzqm odejsc od meza. Na poczatek chyba separacja ale skonczy sie rozwodem. Dosc mnie skrzywdzil . Za dlugo zwlekwlam ale w kncu podjelqm decyzje. Prosze o nqmiary na dobrego adwokqta.

Gość cysia544
ja mogę Ci polecic bardzo dobrego adwokata z Mikołowa - http://kancelariaszafraniec.pl okolice Rudy Śląskiej, Gliwic - co prawda działa na terenie małej miejscowosci ale moge z pelna odpowiedzialanoscia rzec ze jest to profesjonalista w swoim fachu, a najbadziej to podobalo mi sie jego podejscie do mojej sprawy - podszedl do mnie bardzo indywidualnie a nie potraktowal mnie jak " nastepnego klienta" ...

Gość Marietta3
jestem spod gliwic i mogę polecić drabot gaweł adwokaci- prowadzili mi właśnie sprawę rozwodową. wszystko skończyło się dobrze bez komplikacji. spróbuj u nich.

Gość gość
W Zabrzu od spraw rozwodowych najlepszy jest http://adwokat-wojan.pl Przeprowadzał sprawę rozwodową mojej przyjaciółki.. ona to strasznie przeżywała i ten pan pomógł jej w nieoceniony sposób.

Gość gość
Wspieram cie i uwazam, ze dobra decyzje podjelas. tez bylam w podobnej sytuacji. W sumie przez bite 4 lata zastanawialam sie nad separacja i teraz z perspektywy czasu nie wiem czego sie balam. Oczywscie bez dobrego prawnika sytuacja bylaby o wiele trudniejsza, ale jesli znajdziesz dobrego adwokata, to tak naprawde wiekszosc spraw on zalatwi za ciebie. ja mam z polecenia kancelarie Legaleo. Oni mnie rozwiedli i to bardzo korzystnie dla mnie. Ponadto byli ogromnym wsparciem, zdjeli ze mnie stres, wzmocnili w momentach zwatpienia, bo takie tez sie pewnie u ciebie pojawia. Mediowali z mezem, gdy ja nie moglam sie z nim dogadac. Polecam calym sercem. Najlepsi!

Gość gość
Jeśli chodzi o Zabrze to moja siostra korzystała z usług http://adwokatkowalczyk.pl, którego kancelaria mieści się na ulicy Dworcowej. Mocno chwaliła sobie profesjonalizm i zaangażowanie jakim odznaczał się adwokat.

Gość gość
Moją sprawę rozwodową świetnie przeprowadziła kancelaria Meritum z Katowic z Kilińskiego 5/3. Polecam, wstępnie można napisać na biuro@poradyprawne-kancelaria.pl. Z trudną kwestią alimentów poradzili sobie bez problemu.

Gość gość
Mi w sprawie rozwodowej pomagał adwokat z http://www.kancelariagliwice.pl/. Potrzebowałam wtedy dużego wsparcia,bo nie dość , że byłam kompletnie zielona we wszystkich kwestiach formalnych, to jeszcze psychicznie bardzo to przeżywałam Mąż się nade mną znecał psychicznie, a tu własnie otrzymałam wielke wsparcie

Gość marian443
Ciekawych adwokatów poleciliście, mają dość niezłe oferty. A słyszeliście może o takiej firmie jak http://www.adwokatms.pl ? Bodajże działają na terenie Gliwic ! To Pani adwokat Malwina Siwek Absolwentka Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. W kręgu jej szczególnych zainteresowań pozostaje prawo zobowiązań, a w szczególności problematyka umów zobowiązaniowych.

Gość gość
cześć. jeżeli szukasz porządnego prawnika w Katowicach to polecam www.piotrbanczyk.pl

Gość gość
Szczerze polecam kancelarię Meritum www.kancelariameritum.pl która pomogła mi załatwić odszkodowanie, którego ubezpieczyciel nie chciał początkowo wypłacić... Całe szczęście!

Gość wieslaw48
Jestem z Zabrza i mogę polecić adwokata www.adwokat-szalajko.pl Można telefonicznie się umówić na spotkanie w Zabrzu i w Gliwicach.

Gość gość
W Zabrzu swoją kancelarię adwokacką prowadzi www.beata-bieniek.pl Jeżeli zależy wam na profesjonalnej pomocy prawnej od doświadczonego adwokata to polecam wam zgłosić się do tej kancelarii.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Chorzów to osobiście mogę wam polecić kancelarię adwokacką www.zubrzyckaadwokat.pl Korzystałam z usług tej kancelarii i mogę potwierdzić jej profesjonalne podejście do klienta oraz duże zaangażowanie w sprawę.

Gość wik98

no najważniejsze jest, żeby zaufać odpowiedniemu adwokatowi. Ja od siebie mogę polecić www.piotrbanczyk.pl

Gość gosc112

wik98, ja tez korzystalam z uslug tego adwokata (www.piotrbanczyk.pl) i szczerze polecam!