Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraziła się chyba na mnie tylko czy słusznie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Spotkałem niedawno na peronie koleżanką ze studiów. Nie mam z nią dużego kontaktu, ale że miała jechać tym samym pociągiem podszedłem do niej i się przywitałem. Na początku gadaliśmy coś tam o egzaminach, w pewnym momencie jednak zapadła cisza. Przerwała ją po chwili kumpela, pytając jak tam. Byłem wtedy w złym nastroju, więc wypaliłem, żeby nie pytała o to, bo nic dobrego. Ona na to zmieszała się i spuściła głowę. Chwilę później przyjechał pociąg i wsiedliśmy... każde stało gdzie indziej. Od tego czasu poza cześć w ogóle się do mnie nie odzywa. Czyżby byłem za ostry?

Gość gość
?

Gość defff
nie :) nic sie nie stało, to baba nie wiadomo o co jej chodzi ty jesteś w porządku to ona ma problemy ze sobą

Gość gość
Nie jestem tego taki pewien. Nie powinienem chyba tak postępować... Po prostu miałem wtedy fatalny nastrój, a pytanie jak tam podziałało na mnie jak płachta na byka. Nigdy zresztą nie lubię tego typu pytań.

Gość defff
mnie też wkurza bo na "co słychać" nie ma co odpowiedziec, tylko zawsze sztuczne "dobrze" , nie przejmuj sie nic złego nie zrobiłeś to ona głupie pytania zadaje

Gość gość
Głupie... To o co ma pytać jaśnie pana? Musisz być strasznym gburem gościu, że cię takie pytania złoszczą. Dziewczyna naprawdę miała dobre chęci, a ty zwyczajnie ją upokorzyłeś. Precz z takimi burakami.

Gość defff
precz z takimi głupimi babami jak ty którym sie wszystko nie podoba spadaj