Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśik

czy to moze być ciąża?

Polecane posty

Gość aśik

Witam. Ostatni okres miałam 4 czerwca zawsze regularny czasem spoznil sie dzień. A cykl mam 27/ 28. Kochałam sie z partnerem w dni plodne bez zabezpieczeniai do konca. Tydzień temu robiłam test i wyszedł negatywny a okres mam mieć 1 lipca. Od jakiegos tygodnia strasznie boli mnie glowa ., do tego teraz mam śliny bol brzucha i kłucie w prawym jajniku do tego dużo sluzu białego oraz mam napięty brzuch i wzdęcia. Czy to moze być ciąża? Czy jeżeli dziś nie dostane okresu moge zrobić kolejny test

Gość gość
już możesz zrobić kolejny test dziś wyjdzie już wiarygodnie bo ten ostatnio zdecydowanie za szybko zrobiony... z ta ciążą to jest tak ze jej objawy mogą być bardzo podobne do zblizajacego sie okresu tkliwosc piersi napięty brzuch... tylko ten śluz to raczej jeśli jest go dużo taki wczesnociazowy moim zdaniem! ;-) zrób test już dzisiaj i pochwał sie co wyszło ;-)

Gość aśik
Dziś powinnam dostać okres ale jeszcze go nie mam. Nie spalam całą noc bo brzuch mnie pobolewał. A test zrobię w czawartek bo nie mam możliwości kupić wczesniej o ile do tego czasu nie będzie okresu. Ale dam znać co i jak ;)

Gość gość
Przyjemne drapanie cipki kosztuje.Ciąża to nie choroba.

Gość aśik
Dobrze wiem ze to nie choroba. Staram sie juz od poł roku i nigdy wczesniej nie miałam nic podobnego żadnych takich objawów a okres był reguralnie aż do dziś

Gość gość
Dużo białego śluzu- to jest jeden z pierwszych objawów ciąży. Zresztą kochałaś się w dni płodne do końca bez zabezpieczenia, to na co Ty liczysz? Na biologii nie uczyli jak dochodzi do zapłodnienia?

Gość aśik
Dziś rano doszło mrowienie w piersiach i w brzuchu. Zrobię jutro test. I jeżeli będzie pozytywny to z miejsca rzucam papierosy bo jak na razie to pale

Gość gość
aśik - mam to samo, okres powinien pojawić się rano a tu cisza, mam uczucie jakby mi już rozkęcała się @ a tu narazie śluz. też z moim działałm w dni płodne, zaznacze że w tym mieisącu brałam przez dwa dni antbiotyk i może przez to się przesuneła, czekam...

Gość aśik
Gosć( 10:05) A na mnie antybiotyki nie miały zadnego wpływu i tak okres miałam reguralnie. Ja czekam do jutra i robie test ;)

Gość gość
aśik - trzymam kciuki, może nam się udało;)) W niedzielę miałam okropny ból głowy i wymiotować mi się chciało ,a dziś sporo śluzu mlecznego i co chwilke latam czy to nie @

Gość aśik
Gość (11:22) powiem Ci ze ja 2 tyg temu byłam na weselu i wypilam tylko lampkę wina bo się bałam a na drugi dzień na poprawinach miałam wymioty i nie mogłam palic. Później to ustało i zaczęły się straszne bole głowy aż do teraz. No zobaczymy co to bedzie. Teraz mnie boli cały brzusio taki napełniony jest a nic nie jadłam jeszcze. Gościu wiec pisz co i jak zdawaj mi relacje ;) myślę ze będzie dobrze

Gość gość
U mnie chyba rozkręca się powoli zauważyłam właśnie brązowawy śluz a już myślałam że udało się, brzuch mnie boli:((

Gość aśik
Gościu a kiedy miałaś ostatni okres? Moze u mm też się spozni...

Gość gość
ostatnio miałam 01.06. cykle mam co 30 dni, regularne, 15dc miałam owulację. Moja nadzieja że w tym cyklu udało się opadła:((

Gość aśik
Słyszałam ze brązowy śluz pojawia się jak zagnieżdża się zarodek lub jest krawienie. Ja właśnie miałam brązowy śluz na weselu i też nie wiem co myśleć o tym wszystkim. Ale myślę ze wtedy i tak bylo za wcześnie na jakie kolwiek objawy. juz zwatpilam i czuje ze okres się u mnie też moze pojawić bo ostatni mialam 4.06 wiec moze być i teraz 4

Gość gość
zarodek zagnieżdża się po ok 8-10 dniach od zapłodnienia, a dwa tyg. temu mogłaś mieć owulację, podczas owulacji też pojawia się czasami śluz zabarwiony, ale to zależy komu. Miejmy nadzieję że nie rozkręci się na dobre u mnie jak i u Ciebie;)))

Gość aśik
Na wszelki wypadek biorę kwas foliowy moja pani doktor powiedziała ze powinny go brać kobiety które współżyją i które planują ciążę. A ja nie planuje bo z tego to nic ;) wole nie planować kochamy się w dni płodne bez żadnego zabezpieczenia i jak będzie to będzie ;) wtedy oboje będziemy zadowoleni ;)

Gość gość
kwas foliowy też zażywam wraz z magnezem, a myślałaś test zrobić?

Gość aśik
Robilam tydzień temu i był negatywy. Zrobię jutro rano mam nadzieję ze będzie pozytywny czy za wczesno jeszcze? Sama juz nie wiem

Gość gość
miesiączkę miałaś 04.06. a cykle masz co 27/28 dni to @ wypada na 30.06 - 01.07., myślę ze jakbyś dziś zrobiła test to powinien wyjść wiarygodny, także uciekaj do apteki po teścik;))

Gość aśik
Test mam ;) ale zrobię jutro rano. Juz nie moge się doczekac;) Kurcze

Gość aśik
Zawsze miałam 30 dniowy cykl ale 3 miesiące temu się przesunął

Gość gość
aśik - czuję , że udało Ci się, trzymam kciuki;)

Gość aśik
Miejmy nadzieje ;) Jutro rano zrobię test z 1 moczu i napisze co i jak. A ty okres masz juz konkretny?

Gość gość
właśnie wróciłam z wc i na razie nic więcej nie dzieje się jak tylko ten śluz zabarwiony na brązowo ale u mnie tak rozkręca się @. Daj znać jak wynik wyszedł;))

Gość aśik
Tak napisze Ci jutro rano ;) A przed ostatnio miałam okres 9.04 a pozniej 8.05 Wiec teraz powinnam dostać czy coś poplatalam z tych nerwów Gości jak myślisz? ;)

Gość gość
miałaś 09.04., 08.05., 04.06. to masz rozbieżności 2-3 dniowe, cykle masz 27-30 dniowe, poczekaj jeszcze ze 3 dni i zatestuj się;))

Gość aśik
Albo wiesz zrobię jutro ;) a jak nic nie będzie to powtórzę za 3 dni chyba ze będzie okres ;)

Gość gość
możesz i tak jak piszesz, najwyżej powtórzysz;))

Gość aśik
To zrobie tak a jutro Ci napisze ;) Ale mam lenia od jakiegoś czasu nie chce mi się nic tylko bym leżała tylko obiady gotuje ;)