Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśik

czy to moze być ciąża?

Polecane posty

Gość gość
ale ci dobrze;)) ja już nie mogę doczekać się wolnego a najlepiej jak bym zaszła w ciążę to bym sobie odpoczeła;))

Gość aśik
Gosciu a od kiedysie starasz o dzidziusia? I ile masz lat ? Sory ze pytam ;)

Gość gość
to mój 3 cykl starań, mam 31 lat a Ty?

Gość aśik
22;) Ale chciałabym juz zostać mama ;) Mam dwóch młodszych braci 7 latka i 5 latka także się trochę wprawilam ;) Najważniejsze ze partner też chce mieć dzidziusia ;)

Gość gość
Ja swoją córcie urodziłam w wieku 21 lat, to moje drugie staranka, aśik - to najlepszy wiek (22l.), jeśli tylko partner akceptuje, chcecie dzidziusia to działajcie;)) im więcej latek tym ciężej, hormony już inaczej pracują.

Gość aśik
Masz racje Gościu ;) tylko napisz imię swoje jeszcze;) To jesteś juz mama i mężatką;) ale fajnie ;)

Gość goralka1
Gość - Aneta;)) ale czasami pisze pod pseudonimem - goralka1. Mężatką jestem już 10 lat ;)) jak będziesz miała jakieś pytanka to pisz i pamiętaj jutro daj znać jak teścik wyszedł;))) ja zaraz będę uciekać, jak będę miała wolną chwilkę popołudniu to popiszę;))

Gość aśik
Dobrze fajnie ze moge liczyć na Ciebie ;) ja też lece sprzątać ;) do pozniej ;)

Gość aśik
Oj jednak nie mam testu. Będę musiała rano jechać to zrobię kolo 11 wiec nie będzie z porannego moczu. Jak myślisz Anetko?

Gość goralka1
aśik - myślę, że powinien wyjść, chyba że pokaże bladziutką drugą kreskę, niektóre kobiety robią w dzień test i wychodzi. U mnie @ pojawiła się na dobre, także trzymam kciuki za Ciebie;))

Gość aśik
Ok dzięki wielkie ;) chciałam zeby chłopak mi po drodze kupił to on nie kupi :D ahh ci mężczyźni ;)

Gość aśik
Anetko okresu dalej nie mam a test wysze negatywnie :|

Gość goralka1
a jak się czujesz? może za wcześnie jeszcze albo zaraz @ pojawi się:(

Gość aśik
caly czas boli mnie podbrzusze. Więc może przyjdzie @

Gość aśik
Właśnie mam brązowy śluz na @ także nic z tego. Wielka szkoda. Partner teraz będzie się starał o stwierdzenie nieważności małżeństwa także o dziecku można teraz zapomnieć .

Gość goralka1
aśik - współczuję, nie martw się przed nami kolejny cykl starań, w którym napewno nam się uda;)) Ja też miałam brązowy śluz przed @. i po paru godz. przyszła:( Głowa do góry;))

Gość aveee
Kochała się bez zabezpieczenia w dni płodne i się pyta czy może być w ciąży. Debilko, że na 99% jesteś. Jak ja uwielbiam takie tematy. Następnym razem pomyśl wcześniej i nie katuj ludzi takimi dennymi wątkami.

Gość aśik
aveee Skoro są dla ciebie takie denne watki to nie odpisuj ;) p.s. Nie jestem w ciąży kazdy moze mieć nadzieje ze to ciąża a ja ją miałam bo od dłuższego czasu sie staram

Gość aśik
Anetko a teraz to odpuszczam. Będziemy się starać o unieważnienie a pozniej o dziecko. Bo koszty o unieważnienie są drogie a ty co myślisz na ten temat? Dziecko czy unieważnienie najpierw?

Gość goralka1
a długo trwa takie unieważnienie i z jakimi kosztami wiąże się?

Gość aśik
niby od 2 do 3 lat ale jedziemy właśnie się zapytać w następnym tyg dokladnie jak to jest a koszty coś około 3 tyś jeżeli chodzi o sprawę. Do tego adwokat weźmie 4 tyś.

Gość goralka1
aśik - nie wiem co Ci doradzić, Ja jakbym bardzo pragnęła dziecko to nie patrzyłabym na nic tylko działała, a międzyczasie wszystko jakoś się ułoży ale decyzja należy do Was, na to też się składa się wiele innych rzeczy, np; jak finansowo stoicie i czy to będzie stresująca, długa sprawa? musicie obydwoje podjąć decyzje;)) Na pewno wszystko dobrze się ułoży;))