Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znalazłam na allegro licytację gdzie kobieta się żali na swój rozmiar uwaga : L

Polecane posty

Gość gość

"sprzedaję bo po ciązy nie mogę wrócić do swojego dawnego rozmiaru" ...a te ciuchy to M i L !!! to jaki ona musi mieć rozmiar teraz? ja nigdy w ciązy nie byłam i nigdy nie miałam nawet rozmiaru M a co dopiero L... nie rozumiem po co ludzie się tłumaczą na aukcjach? sprzedaję bo tak chcę i tyle.

Gość gość
Dodam, że zawsze noszę 46, po ciąży chyba musiałabym ząłożyć worek po kartoflach.

Gość gość
albo inna sprzedaje i ma napisane wszędzie rozmiar S(36) a w aukcji napisała Rozmiar ;34 :O to się zdecydowac nie może? niepowazni ludzie

Gość gość
albo ciekawostka z innej aukcji innego sprzedawcy: "Stan – NOWA bez metki wadą jest dziurka od matki " dziura od matki :classic_cool:

Gość gość
albo to : "Wykonana z grubej bawełny, sporo się naddaje. " ciekawe co to znaczy "sporo się naddaje" ? ma ktoś pomysł?

Gość gość
ja p*****le.. weź ty idź do jekiejś pracy wakacyjnej bo się nudzisz.

Gość gość
naddaje= materiał jest rozciągliwy jakbyś miała więcej rozumu, to nie miałabyś takich problemów z domyśleniem się o co chodzi, nawet jak ktoś używa prostego języka

Gość gość
naddaje? w jakiej części polski tak sie mówi? Pytam bez złośliwości, nigdy nie spotkałam się z tym słowem

Gość gość
no ja również się z tym nie spotkałam dlatego pytałam, a mnie tu wyzywają od razu :O nie znam takiej gwary.

Gość gość
ja stawiam jakieś podkarpacie, albo pod górami, u mnie tak się nie mówi.

Gość gość
ja kiedyś kupiłam płaszcz używany, w aukcji krowisko pisało: "w stanie idealnym, noszony kilka razy". A przyszła smierdząca papierochami szmata, z całą dziurawą podszewką tak że można było do środka płaszcza łapę włożyć, pełno nitek wystających, z tyłu na plecach rozdarcie na wysokości pasa, dziurawe kieszenie... noszony kilka razy stan idealny hahahaha

Gość gość
11:05 zgłosiłaś jej reklamację? oddała kasę? mam nadzieję,że dostała negatywa, jak ja nie cierpię takich brudasów i oszustów. zero kultury, ja bym się wstydziła oddac taki brudny łach, a co dopiero sprzedać

Gość gość
ja jestem z wielkopolski i u nas tez sie mówi ze cos się naddaje

Gość gość
na Mazowszu i Dolnymśląsku też się tak nie mówi (na Śląsku zresztą też)