Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja1998x

Czy oplaca mi sie schudnac?

Polecane posty

Witam. Mam 16 lat i 158. Waze 58.5 kg i to chyba troche duzo. W swoim czasie schudlam z 68 do 58.5, ale chcialabym schudnac jeszcze 6 kg w 2 miesiace. Jakas zdrowa dieta badz cwiczenia? Bo probuje od miesiaca schudnac, ale mi nie idzie. Jakies cwiczenia, czy cos? Bylabym wdzieczna za kazda rade. Nie to, ze chce byc sama skora i koscmi, ale chcialabym, abym jakos wygladala.

Gość gość
Dieta w tym wieku to chyba zly pomysl, po prostu wiecej się ruszaj, ogranicz słodycze,jedzenie tluste i smazone, gazowane napoje, i na pewno jakas zmiana bedzie

Gość gość
osoba wyżej ma rację. dieta niekoniecznie. mniej słodyczy - więcej owoców. a ćwiczenia - próbowałaś może Skalpel Ewy Chodakowskiej? albo po prostu bieganie//rolki.

Gość gość
za młoda jesteś na diete. Zacznij biegać, rób brzuszki, nie jedz słodyczy, nie pij gazowanych napojów. Pij dużo wody. Może zapisz się na basen, fitness.. to też pomaga. Są organizowane zajęcia fitness typowo nastawione na spalanie tkanki tłuszczowej- przejdź się do jakiegoś klubu, zapytaj, pójdź na zajęcia i zobacz jakie ćwiczenia wykonują. może część z nich będziesz mogła wykonywać samodzielnie w domu. Pamiętaj tylko żeby się nie przemęczać i zdrowo się odżywiać.