Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigiji

architektura i urbanistyka bez fizyki

Polecane posty

Gość bigiji

czy jeślibym poszła do liceum na profil mat-geo, to czy to nie błaby przeszkoda, aby dastac sie na te studia? nie lubie fizyki, będąc na mat-geo nie miałabym jej wcale. nie jest potrzebna do rekrutacji, ale czy potem nie miałabym problemów i zaległości na studiach? myślałam o PP.

Gość gość
nie bardzo rozumiem jak budynek zaprojektujesz bez znajomosci fizyki... wiesz dorosle zycie nie opiera sie o wyobraznie i zabawy w na niby :D

Gość gość
na architekturę są egzaminy wstępne z rysunku i myślenia przestrzennego to raz a dwa fizyka to akurat podstawa i na studiach nawet jak się dostaniesz co jest dość trudne bo dużo jest chętnych - fizyka Cię zgniecie.

Gość gość
nawet jakby sie jej cudem udalo przeslizgnac przez studia, to dziewczyno zaprojektujesz budynek bez znajomosci fizyki? jak sie komus sufit na leb spierdoli to pojdziesz na 25lat do wiezienia, bo w 20 minut dojda ze to twoja wina

Gość gość
ja czytałam, że trzeba z matmy wymiatać, ale z fizy już nie za bardzo. a jakie zdanie mają na ten temat studenci architektury?

Gość gość
jeśli z maty wymiatasz to z fizy tym bardziej. Nie można znać matematyki a fizyki nie, bo to jest dokładnie to samo ;)

Gość gość
oj nie, fizyka jest czyms innym;p