Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja karmiłam mm i miałam cc i jestem super matką

Polecane posty

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak umieranie przy porodze wydziwianie i grymasy, zawsze rodzily i nie bylo ze nie, teraz cesarki i mm, kiedys nie bylo mm i wszystkie karmily, teraz nagle pokarmu nie ma

Gość gość
tamte wpisy to jakiś troll. Nie dajcie się sprowokować.

Gość gość
gość dziś miałam 2 cesarki i nie ma czegoś takiego jak brak pokarmu, miło że się podpisałaś smiech.gif x x a słyszałaś o czymś takim jak prolaktyna? to radzę wrócić do szkoły

Gość gość
Tak wiem, co to prolaktyna hormon laktacyjny.

Gość gość
a słyszałaś o czymś takim jak zaburzenia jego poziomu?

Gość gość
sama widziałam w szpitalu, odsuwały dziecko od cycka i krzyczały do pielęgniarek, że butelka, bo nie chce ssać, cycków wam szkoda i tyle. egoistki.

Gość gość
może ty jesteś debilką, bo jakbyś nie wiedziała to wiele kobiet teraz ma problemy hormonalne, bierze bromegorn i inne żeby zajść w ciążę, a potem niestety nie mają pokarmu.

Gość gość
prolaktyne nalezy wyprostowac przed zajsciem w ciaze. No chyba, ze wiekszosc tutaj wpadki zaliczyla:)

Gość gość
gość dziś prolaktyne nalezy wyprostowac przed zajsciem w ciaze. No chyba, ze wiekszosc tutaj wpadki zaliczylausmiech.gif x x widzę, że niewiele wiesz :O Problemy z zajściem w ciążę biorą się ze zbyt wysokiego poziomu prolaktyny. Kobieta zachodzi w ciążę jak uda się go obniżyć. A problemy z karmieniem wynikają ze zbyt niskiego poziomu prolaktyny - jak poziom za niski to mleka nie ma. Zrozumiało?

Gość gość
kobieta normalnie ma niski poziom prolaktyny ale przystawia dziecko aby podnieść prolaktynę i żeby mleko było.

Gość gość
prolaktyna wzrosnie przy częstym przystawianiu dziecka, no chyba że ktoś ma ZABURZENIA poziomu. no ale niektórzy mają zaburzenia myslenia i nie zrozumieją.

Gość gość
ale szalone mamuśki i tak by męczyły swoje suty do upadłego, aż by krew się polała, byle ujrzeć kroplę cudownego mleka. jezu, jak któraś ma mało tej prolaktyny, jak tu czytam to nic z tego. a butelka to nie dramat i nie koniec świata. mamy XXI wiek dewotki

Gość gość
No cóż a ja mam nadzieje, ze geny ma po ojcu.