Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Pisząc tutaj mam nadzieje że otrzymam porady na temat znajomości z jednym facetem. Poznalismy się w pracy. Od razu znalezliśmy wspolny jezyk i między nami cos zaiskrzyło kilka długich spotkań po pracy zblizylismy sie do siebie (całowalismy sie tylko) ....byłam w zwiazku 6 letnim gdy go poznałam gdy skończyłam pracowac gdzie on kontakt sie pózniej urwał pisalismy do siebie ale pózniej już nic. Po kilku latach wzowilismy kontakt spotkalismy sie u niego było jak wtedy zajebiście długo rozmawialismy o nas wówczas postanowiłam zerwac dla niego. Zerwałam a ten nie ma dla mnie czasu piszę że mnie kocha ze teskni co się umawiamy on nie dojezdza albo coś mu wypada trwa to juz kilka miesięcy...praktycznie miedzy nami jest tylko Fb , zalezy mi na nim jak na nikim innym ale nie potrafie sobie go odpuścic za kazdym razem mam nadzieje ze sie zmieni i bedzie miał czas ale wkółko jest to samo....przez ten czas było tyle nie porozumien i przykrych sytuacji że nie wiem czy warto to ratowac . Mam bardzo duzo adoratorów tylko nie potrafie sie z nikim innym spotykac bo stale mysle o nim. Co robić ?

Gość gość
idź do terapeuty