Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zla mama

Polecane posty

Gość gość

Witam,moja córcia aniolek 5,5 miesiąca.siedZe z nią w domu karmie piersią i pomalu wprowadzam obiadki. maz pracuje lecz dużo mi pomaga swietnie zajmuje sie mala.jednak ja musze Zawsze o wszystkim pamiętać czuje sie przemęczona. mala jest raczej spokojna ale czasami potrafi cały dzien marudzić a ja nie mam sił by ja uspokaja lub nieustannie zabawiać.zdarzylo mi sie ze podniesionym glosem potrząsając mala w foteliku mowilam zamknij sie.jestem sfeustrowana maz mnie potępił odrzucił pogardził. Sama sobą. Gardzę po tym wydarzeniu,lecz nie kontroluje sie ostatnio,jak sobie radzić czy ktoras z was mialas podobnie potrzebuje wsparcia a nie potępienia.pomocy nie odrzucenia corka ro mój największy. Skarb obawiam sot ze macierzyństwo. Mnie przerasta.

Gość gość
Sama jak 4,5 miesięczną córeczkę i jest grzeczna..każde dziecko czasami marudzi, ale na pewno nie bez powodu, a Ty widocznie masz ze sobą jakiś problem i wyżywasz się na dziecku.. :/ masakra..zastanów się dlaczego jesteś nerwowa i jakoś to rozwiąż jak nie sama to z mężem, a nie szarp niemowlakiem

Gość gość
Każdy normalny człowiek ma lepsze i gorsze dni. I fakt, że jestes przemęczona i sfrustrowana daje o sobie znać. Nie martw się, tez tak miałam - zwykłe przesilenie, przyszło i przejdzie. jesteś wspaniałą matka i nie pozwól sobie wmówic, że jest inaczej !!!

Gość gość
odpowiem w dziwaczny sposób od 5 tygodni dzika kotka którą dokarmiam ma młode ostatnio gdy młodym zaczęły pojawiać się zęby i szybko rosną, zauważyłam że mama zostawia je same w budce, w której mają legowisko i odpoczywa sobie na słonku na trawniku.... nie jesteś złą mamą, tylko w naszym społeczeństwie przyjęło się że Matka Polka ma być sfrustrowaną cierpiętnicą która ma poświęcać się całkowicie dla dzieci, wbrew zdrowiu psychicznemu i fizycznemu jak widać zwierzęta są mądrzejsze bo wiedzą że mama też musi mieć czas na jedzenie, sen, potrzeby fizjologiczne, pielęgnację własnego ciała i chwilę oddechu