Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znam faceta ktory nie chce miec dzieci CZY ZNACIE TAKI WYJATEK

Polecane posty

Gość gość

pytam serio... chyba kazdy facet marzy o synku i o dzieciakach ogolnie... nie istnieje raczej facet nie marzacy o tym..chyba ,że sie myle???

Gość gość
Tak, to marzenie każdego faceta, nic innego nie robi całymi dniami tylko marzy o dziecku buahahhahah.

Gość pomaranczlala
Znam takiego.

Gość gość
A KTO CI PODA NA STAROSC SZKLANKE WODY MATOLE?

A KTO CI PODA NA STAROSC SZKLANKE WODY MATOLE? xxx :D najlepszy argument za posiadaniem dzieci ever :D

Gość gość
Ja niemam i niechce miec. To wymaga kasy, a ja nierobie . To nie te czasy zeby miec bobasa i tluc mu do łba ze dzis niemam kasy a jutro pracy moge niemiec.

Gość gość
sporo takich znam. moja koleżanka np rozwiodła się po 15 latach, bo mąż nadal kategorycznie nie zgadzał się na dzieci, a zaczęli dobijać do 40-stki. zresztą nie trzeba tak drastycznych przypadków. faceci nie marzą o bobasach jak większość bab- słyszałaś kiedyś żeby facet wzdychał jak to chce być tatusiem? część oczywiście chce, a części się to zdarza, bo tak wyszło i przechodzą nad posiadaniem dziecka do porządku dziennego. no i widać jaka to jest atrakcja dla facetów po tej ilości samotnych matek..

Gość gość
mylisz sie bardzo jaki dzis facet normalnie chce miec dzieci ? zaden maja je bo albo wpadna albo ich babki to na nich wyciskaja i oczekuja tego slub dzieci itd. a wcale nie facetom lepiej byc bez dzieci i prosciej bo mniej geb do wykarmienia noi rucha kiedy chce i robi co chce z dziecmi to juz nie to samo noi straszny obowiazek dla nich dzieci to jak wiezienie

Jedna rzecz, to myśleć o dzieciach, a druga, to myśleć o dziecku z jakąś konkretną kobietą. Niestety istnieje bardzo mało kobiet, z którymi chciałbym wychowywać nasze dziecko :( . Lepiej czasem dzieci nie mieć :( .

Gość gość
taaa wszyscy faceci chcą mieć dzieci, tylko potem żaden z nich się tymi dziećmi nie chce zajmować każdy gada że chce bo i tak z góry zakłada że to ta durna baba będzie gruba w ciąży łazić, tracić zdrowie i urodę a potem całe noce i dnie się tym dzieckiem zajmować.... też bym chciała dziecko gdybym wiedziała że to mąż sobie garb na plecy bierze zamiast mnie....