Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój pies najpierw leje na podłoge a potem drapie w drzwi.

Polecane posty

Gość gość

Ma pół roku. Nie jest szczególnie rozgarnięty - dopiero niedawno wpadł na to ze jak się chce wyjść to trzeba drapać w drzwi. No ale ponieważ za każdym razem jak go przyłapałam na sikaniu to wylatywał na dwór - przyswoił sobie taka właśnie kolejność. Sika i idzie pod drzwi :( i może ktoś mi powie jak go teraz wyprostować? Nagrody za sikanie na zewnątrz odpadły już na początku nauki czystości. Kucał co 20 sekund żeby choć kilka kropel zrobić i dostać nagrodę. A w domu i tak sikał kiedy chciał. Dobrze że teraz tylko ten pierwszy sik jest w domu - resztę załatwia na dworze. Niby progres tylko co dalej?

Gość gość
wiedziałam że nikt mi nie może pomóc :(

Gość gość
bo nikt nie potrafi - idź do TOZ-u albo do jakiejś fundacji, to sa podobno łatwe do nauczenia rzeczy, ale nie każdy wie jak to zrobić

Gość gość
Im dłużej będzie trwał obecny stan rzeczy, tym trudniej będzie go oduczyć. Sprawa jest do załatwienia na już, pilne.

Gość gość
On tak drapie w te drzwi, bo może nie chce być w obszczanym mieszkaniu. :O

Gość gość
nie sądziłam że fundacje mogą pomóc w nauce czystości. Dzieki - poszukam. "On tak drapie w te drzwi, bo może nie chce być w obszczanym mieszkaniu." No... ja też nie chce... ale jeszcze trochę to potrwa i obie nie będziemy musiały bo nas mąż razem do kojca na podwórko przeniesie :/