Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smierc

Polecane posty

Gość gość

myslicie o smierci i co bedzie jak juz nas nie bedzie jak bedzie i czy wogole zycie wygladalo i czy ktos zateskni za wami wyobrazacie sobie smierc itd? czy was to przeraza ? nie boicie sie ? a duchy wierzycie w nie? ja mam w glowie te scene z uwierz w ducha gdzie ten morderca/ bandyta umiera i zaraz zjawiaja sie diably by zabrac jego dusze balabym sie jak by to byla prawda i tak by sie dzialo jak ktos umrze...

Gość gość
nie boje sie smierci i w d***e mam co bedzie jak juz umre bo juz nie bede zyl... szczerze to chcialbym umrzec juz, sporo w zyciu przezylem, swoje poznalem, p******lem, robilem rozne ekstremalne rzeczy typu skoki ze spadochronem, bungge i inne... ze zdrowiem coraz gorzej i wcale nie chce mi sie do usranej smierci czekac... mam dopiero 2x lat, pieniadze w sumie mam i moglbym nieprcowac... z tym ze praca fajna i za ~~8 + czesto tam fajne kobiety poznaje... bylem na skraju smierci wiele razy, bylem 2x smiertelnie chory, wiele razy moglem umrzec na drodze, w powietrzu i w innych okolicznosciach - ale jakos nie moze mnie trafic, a szkoda... mam ochote na te wieczne wakacje, nie chce mi sie ciagle dbac o siebie, o swoje zycie, mieszkanie, bliskich...

Gość gość
nic nie pytaj w koncu cie zawita smierc tymczasem moze przeprowadz sie na pustynie bo tam ludzi nie ma

Wywiad z chłopem, który był uznawany za największego ruchacza świata Panie..Wszystko Pan ruchasz?? A jak...owce, konie, baby...wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka... Panie śmierci się Pan nie boisz... Pani widzi tę kose pod drzewem? no widzę,. no właśnie przyszła po mnie śmierś..i tak ją wyruchałem, żę kosy zapomniała:):)

JaCo będzie po śmierci co Cię to obchodzi...Ciebie już nie będzie...a inni popłaczą i przestaną...takie życie

Gość gość
nie wiem co tu takiego pajacowatego widzisz? zyje to pracuje i zyje pelnia zycia, ale osobiscie gdyby smierc po mnie teraz przyszla i dane mi bylo godnie w moim mniemaniu umrzec to chetnie bym umarl... co znaczy zwrot ze jak umrzesz to Cie juz nie bedzie? normalnie umrzesz, stracisz przytomnosc, potem umrze mozg a potem cale cialo zgnije az reszte op*****la robaki... czego tu mozna nie rozumiec?

Gościu...Jagoda rozgnieciona ma swój świat , którego My żwykli śmiertelnicy, nigdy nie pojmiemy... Więc nie rozmyślaj, nad myślami jagody, bo to do niczego nie prowadzi..Umrzemy w niewiedzy i NAS JUŻ NIE BĘDZIE,

Gość gość
sluchaj nie mow mi co mam robic, bo gdybym nie mial mega kaca to pewnie robilbym ambitniejsze rzeczy ni trollowanie ludzi na kafe

Gość gość
Tez tak zawsze narzekalam jak wy na zycie a teraz kiedy jestesm ciezko chora i nie wiem czy przezyje ten rok to bardzo chcialabym tu jeszcze zostac :) mimo wszystko

Módlmy się do Josefa Mengele! Wychwalajmy go! Róbmy kapliczki z jego zdjęciem i umieszczajmy je przy drogach, a jeśli ktokolwiek się temu sprzeciwi zaprawdę powiadam wam uczyńcie tak jak Josef i zabijcie owego odstępcę na miejscu.