Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_bo_kto_inny

Dzisiaj miałam dostać okres a jest tylko..

Polecane posty

Gość ja_bo_kto_inny

Witam wszystkie dziewczyny, dzisiaj miałam dostać okres a są tylko brązowe upławy z wydzieliną. Kochałam się ze swoim chłopakiem mniej więcej w połowie cyklu przez ostatni tydzien byłam bardzo osłabiona - nic mi się nie chciało, najechętniej to bym tylko spała, oprócz tego nic więcej nie dolegało. Boli mnie lekko w podbrzuszu... Czy mogę być w ciązy?? Cykl mam 29 dniowy, test zrobiłam w 26 dniu cyklu i wyniki negatywny, dzisiaj zrobiłam test i wynik negatywny - tak mi się wydaje chociaż pod światło widziałam cień drugiej kreski. Czy któraś z was tak miała i okazało się ze była w ciązy??

Gość ja_no_bo_kto_inny
czy nie ma tu żadnej kobiety która miałaby podobną sytuację???

Gość gość
powtórz test za kilka dni.

Gość romantyczna elka
hej :) Moim zdaniem nie jestes w ciązy, ale dla pewności powinnas udac sie jeszcze do ginekologa. mialam podobna sytuacje do twojej. tez balam sie ze jestm w ciazy i zrobilam test ciazowy, jedna kresecza byla bardzo wyrazna a druga ledwo zauwazalna - ale byla. potem powtórzyłam test i juz tylo jedna kresecza :) moze bedziesz miala tak samo. A kiedy powinnas dostac okres?

Gość gość
jak dla mnie to wskazuje na ciąże. kochałaś się w połowie cyklu kiedy są akurat dni płodne, miałaś jedynie plamienie i to zmęczenie. ono szybko się pojawia. zrób test za parę dni i zobacz jak wyjdzie ale jak dla mnie to mur beton ciąża

Gość ja_no_bo_kto_inny
Okres powinnam dostać wczoraj..a dostałam brązowych plamien i skrzepów, dzisiaj niby czerwona wydzielina ale jest jest o wiele mniej niż przy wcześniejszych miesiączkach