Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Czy prawidłowo postąpiłem?

Polecane posty

Jakiś czas temu znajomy chciał mnie umówić z nieapetyczną koleżanką. Nie mam nic do dziewczyny, ale jest ważącą około 100 kg chłopką, do tego praktykującą katoliczką (co niedzielną i prawdopodobnie również udzielającą się w oazach), więc wiadomo, że ani nie będzie mnie pociągać, ani języka wspólnego z nią nie znajdę. Otóż ona namówiła owego kolegę, żeby umówił nas na kawę. Ja ściemniłem, że nie mam czasu i mam problemy żołądkowe (ból brzucha, nudności)... Później pojawiła się inna koleżanka, która chyba dawała mi niewerbalne sygnały (uśmiechy, chęć pomocy)... I w drugim przypadku zastanawiam się, jak nie spieprzyć okazji... Pytanie tylko, czy postąpiłem właściwie, że spławiłem kobietę, która wykazała się jakąś tam odwagą i wysunęła zaproszenie, a kombinuję, jak się zbliżyć do tej, która tylko daje mi sygnały...

Gość gość
jezeli masz watpliwosci czy postepujesz wlasciwie kierujac sie swoim gustem to znaczij sie sprzedawc za pieniadze, dajac swoje cialo za pieniadze nie patrzac na swoj gust... k***a ty masz 8 lat?

Gość gość
jestes glupi cwel co tylko na wyglad patrzy obys nigdy nie zaznal milosci od prawdziwej kobiety

Mam 29 lat. Pytam się czy to honorowe, bo aryjski honor nakazuje odwagę doceniać . . .

Gość gość
na szczescie czy kobieta kogos pokocha nie zalezy od glupich czciwych zyczen ani tego na co facet patrzy :D

Każdy patrzy na wygląd, a ja wyraźnie napisałem, że ona do mnie mentalnie nie pasuje, bo jest katoliczką o wiejskiej mentalności, a ja katolikiem nie jestem...

Gość gość
No teraz to az wstalam z wrazenia...Jak to nie jestes katolikiem? Taki skrajny prawicowiec?

według mnie..czyń jak chcesz...ale wygląd nie zawsze idzie z rozumem...są piękne idiotki i brzydkie nimfomanki:P

Ja jestem antytrynitarzem, czyli chrześcijaninem, nie uznającym dogmatu o trójcy św. Poza tym podczas lektury Xięgi Daniela, doszedłem do wniosku, że to kościół rzymsko-katolicki jest zapowiadanym antychrystem . . .

Gość gość
idz precz szatanie!

Gość gość
a kim jestes?

A na ciul mi brzydka nimfomanka, jak do tego podejść nie można, nie puszczając pawia po drodze... Poza tym miałbym się zachlać spirytem na śmierć?:D A poza tym ta druga koleżanka, na pewno idiotką nie jest...

Gość gość
rob co chcesz

Piszę...zrób jak uważasz...postąpiłabym podobnie..zresztą..jestem drobna.. a jak by Taki duży...Chooop na mnie przysiadł....Klękajcie narody..padłabym.

Gość gość
jeżeli dziewczyna nie jest zupełnie w twoim typie to chyba dobrze zrobiłeś tym bardziej że nie pasowała ci ani wyglądem ani światopoglądem to nie widzę sensu spotkania

20:34 - ale odwagę docenić się powinno. Problem w tym, że potem mogłyby być skutki opłakane...

Gość gość
No dobra. Juz rozumiem. Moglam sie domyslic, ze wykombinujesz cos nadzwyczaj dziwnego nawet jesli chodzi o wyznawana religie