Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapisałam córkę na studia prywatnej uczelni

Polecane posty

Gość gość

Córka nie zdała w tym roku najlepiej matury. Jej wyniki wszystko na 30%. Nie zdawała przedmiotów dodatkowych i ustne i pisemne poszły jej na minimum. Zapisałam ją dzisiaj na studia prywatne żeby nie była bez niczego i miała co w cv wpisać.

Gość gość
i po co jej studia w cv do kasy w tesco?

Gość gość
no i na co jej te studia do tego by był jeszcze jeden tuman magister niedouczony? :O

Gość pomaranczlala
Trzeba było wziąć ją do jakiejś zawodówki, a nie na prywatną uczelnię. Jeszcze pewnie stosunki międyznarodowe albo coś podobnego. :o

Gość gość
Zapisałam córkę na socjologie, poza tym dzieci mojego brata i siostry studiują a moja pociecha ma być gorsza? nie chcę tego.

Gość gość
ja nie studiowalem socjologii, a przeczytalem o niej wiecej ksiazek niz profesorowej z uczelni twojej corki... co socjologia wniesie do jej zycia zawodowego? :D gdzie bedzie pracowac po socjologii? :D

Przepraszam czy córka jest samodzielna czy zawsze za nią decydujesz i spełniasz swoje ambicje o rywalizacji kto ma lepsze dziecko

Gość gość
pewnie ze nie jest i predko nie bedzie, dlatego na stale zasili szeregi bezrobotnych :) ... bo bezrobocie w polsce to wcale nie znaczy ze pracy nie ma, bo praca w wielu branzach jest...