Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzis zjadly wasze 2 letnie dzieci

Polecane posty

Gość gość

sa niejadkami?

Gość gość
Moj je bez problemu, rano owsianka, tost z domowa parowka na drugie, pomidorowka z ryzem i wawrzywami na obiad, na kolacje fasolka w pomidorach, jajo i chlebek, je spore porcje, jest szczuplutki bo sie duzo rusza

Gość gość
podnosze

Gość gość
Jezzcze nic.. kur..wa zapomniałem nakarmić!!

Gość gość
moja córka zjadła-uwaga!!!kaszkę na mleku ale taką płynną bo gęsta staje jej w gardle i ma odruchy wymiotne,pół kromki chleba z twarożkiem,pół małej miseczki spagetti,pół mandarynki,pół kromki chleba z dżemem i kubek kakao...już nie mam siły,wszystko to wmuszone,wyproszone itd bo nic by nie zjadła,i tak codziennie ...Masakra!!!

Gość gość
Jajecznica z dwóch jaj ale zjad polowe i do tego herbata Kilka ciastek owsianych Duza miska rosołu z makaronem Troche kotleta mielonego z ziemniakami Kubek mleka z kaszka U nas jest problem z jedzeniem owocow i warzyw. Wogole nie chce ich ostatnio jesc.

Gość gość
I jeszcze serek waniliowy. Zapomnialam wyzej dopisac.

Gość gość
Wczoraj: - platki blonnikowe z mlekiem - pol banana - mala miseczke zupy brokulowej - kotlet z piersi indyka, ziemniaki, bez surowki - kilkanascie winogron - 3 kabanosy drobiowe cienkie i kromka razowrca.

Gość gość
Sniadanie gryz droźdzówki z serem obiad: malutka miseczka pomidorowej z lanym ciastem potem pół ziemniaka z masłem kolacja poł kajzerki i pół białek cienkiej kiełbaski I to by było na tyle;-) trochę owoców np winogron i porzeczek w międzyczasie

Gość gość
W prawdzie poltora roku,ale napisze: Na sniadanie kubek kakako i kilka gryzow drozdzowki Na drugie sniadanie kilka gryzow banana, bulki i parowka Obiad troche zupy szczawiowej i kilka krazkow marchewek z niej. Na drugie pol ziemniaka i kilka gryzow kotleta. Pozniej zglodnial i zjadl jak wyszslismy do znajomych cala kajzerke,jak wrocilismy to dojadl kilka gryzow kotleta,ze w sumie zjadl z 2/3. Na wieczor przed spaniem wypil 280 ml kaszy mannej. Tez na gesto nie przechodza bo ma odruch wymiotny.