Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa123

Schudnę 3,5 kg w 27 dni tym sposobem?

Polecane posty

Gość gościówa123

27 dni do wakacji, 3,5 kg chce mniej. Z 63 zeszłam do 61,4 przez ostatnie 8dni - jednak po drodze w weekend byla impreza (piwo, drinki, pizza). Teraz poza jednym planowanym weselem nie odpuszczę wiecej. Dieta: Sniadanie: platki owsiane z owocami, siemieniem lnianym, roznymi pestkami. 2 sniadanie: bułka pelnoziernista z twarozkiem/lososiem i warzywami przekaska: warzywa, owoce obiad: ryba/chude miesko z warzywami/sałatką. Czasem jakas kasza/ryż - jutro mam np ciecierzyce z krolikiem duszone w pomidorach. ewentualnie wieczorem jak nie mgoe wytrzymac to cos bialkowego lub warzywa. Alkoholu conajwyzej w weekend odrobinke winka czerwonego. I codzinny ruch: skakanka / mel b / chodzenie po gorach / chodakowska / basen. Te 3,5kg są mozliwe? Bede wygladac chociaz troszke lepiej wizualnie do urlopu?

Gość gość
a po co Ci aż 27 dni? Zastosuj dietę TURBO i zrzucisz 3 kg w 10 dni bez głodzenia się

Gość gość
dokładnie 27 dni mam do urlopu :) 3kg w 10 dni - wydaje mi sie ze zleci sama woda i niewiele tluszczu... tak jak mi plecialo w pierwszym tygodniu. No i nie wiem na ile to zdrowo. Ale sprawdzimy - dzięki :)

Gość gość
Dieta Turbo nie dla mnie, ja wiekszosc dnia spedzam w pracy a jesli sie porzadnie nie najem rano to nie jestem w stanie myslec ... Moj plan sie do czegos nada?

Gość gość
Raczej nie tylko woda, bo na diecie TURBO trzeba dużo pić wody właśnie. Nie odwodnisz się, nie będziesz głodna i nie pozbawisz organizmu wartości odżywczych w spożywanych produktach. Pobudzisz metabolizm do szybszej pracy. Powodzenia:)

Gość gość
a mozna na niej cwiczyc?

Gość gość
Wskazany jest wysiłek umiarkowany, tylko do lekko podwyższonego tętna, żadnej zadyszki, autorzy zalecają zwyczajny szybki marsz. Co do sycących śniadań, to jak najbardziej. Jajeczniczka z szyneczką jako 2 produkty z grupy drugiej a syci bardziej niż kanapki. To naprawdę zdrowa dieta i bardzo urozmaicona. Polecam.:)