Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię seksu oralnego. Czy mam szansę na związek z facetem ?

Polecane posty

Gość gość

byłam z dwoma, kazdy tego chcial i lubil a ja nie... po prostu tego nie lubie, brzydzi mnie to, nie sprawia przyjemnosci, to tak jakby wam ktos kazał wypic szklanke moczu, na sama mysl mi niedobrze

Gość gość
masz jeszcze jakies zahamwoania seksualne?

Gość gość
Autorka to dewiantka!

Gość gość
Jakieś tam masz. Znam kilka par gdzie kobieta nie chce oralu, a facetowi jest to obojętne.

Gość gość
też nie lubię. nie jest przyjemne trzymać w ustach penisa, którym się sika. nie lubie też smaku spermy. nie wymagam też, by mnie ktoś lizał. faceci się filmów naoglądali, a my cierpimy, spelniajac ich coraz bardziej zboczone fantazje. seks oralny jest seksem jednostronnym, egoistycznym - lepiej wspólnie przezywać

Gość gość
lady love nie uprawia seksu oralnego, a ma męża

Gość gość
69

Gość gość
jak sie zgodzisz zeby mial kochanke .

Gość pomaranczlala
Po to są prezerwatywy smakowe.

Gość gość
ja wprawdzie uprawiam oral z facetem, ale o wiele bardziej wolę klasyczny. hmmm mój facet chyba też.

Gość gość
Masz szansę na związek z facetem, ale tylko z takim który albo nie będzie przepadał za oralem albo będzie mu to obojętne. Są tacy, choć jest ich mało.

Gość gość
Nikt nie chce egoistki

Gość gość
ja uwielbiam klasycznie, a oral.. oral jest przereklamowany. można się zarazić brodawczakiem. tam są bakterie inne niż w jamie ustnej, to niebezpieczne brać go do buzi. serio. tylko nikt się nie przejmuje tym :(

Gość gość
masz szansę, mnie w sumie seks oralny obojetny ale na pewno bym nie polknela, no i musze znac przeszlosc, czy przypadkiem ten penis nie byl keidys w czyjejs doopie ;)

Gość gość
ja tez nie lubie

Gość gość
a mnie się podobało,facet był czysty,penis smakowity sprawiało mi to wielką frajdę smakował wyśmienicie,i nic w tym nie widzę obrzydliwego,po prostu trzeba partnera kochać,i jest ok

Gość gość
sama miłość to nie powód by zmuszac kogos do lizania siusiaka! Miłość można okazywać na miliony sposobów, czemu ten miałby być ważniejszy od np. wybaczenia zdrady

Gość gość
ale jakiej zdrady,ze się spił i umoczył czy romansował i emocjonalnie był związany z kimś innym być może sex przypadkowy bym darowała,ale romansu i uczucia NIGDY!

Gość gość
a ja wybaczyłam :P ale to było mniej ważne od tego, że loda nie strzelam

Gość gość
robienie loda nie jest obowiązkowe,jak się kocha partnera to się mam ochotę na każdy cm jego ciała,więc nie ma w w tym nic dziwnego,nigdy wcześniej tego nie robiłam,i w ogóle miałam marne dośw w tym względzie,ale akurat ten mężczyzna tak na mnie podziałał a zdrady bym nie wybaczyła

Gość gość
widzisz: zdrady bys nie wybaczyła, a ja bym loda nie zrobiła :D ciekawe, która kocha bardziej ;) Bez sensu jest argment, że sie kocha każdy fragment, to może niech wylizują sobie jelita i miód z uszu i zlizują kózki z palców... dla mnie lizanie pena jest przesadą. a sytuacja gdy on tak kończy a ja nic, to w ogole nie do pomyslenia

Gość gość
nie miałabym problemu i z wylizaniem stóp i uszu,cały mi smakował bez różnicy i spokojnie mogłabym zrobić loda,i the end, bo dla mnie to było na tyle podniecające,że jemu jest dobrze,że nic wiecej nie potrzebne ,zresztą mogę osiągnąć orgazm bazując tylko na wyobraźni,stymulacja nie jest mi konieczna ..

Gość gość
a minety robicie?

Gość gość
Pewnie masz 18 lat

Gość gość
Seks oralny jest niesamowity, ale musisz do tego chyba donrzec, skoro teraz cie to brzydzi. A szklanke moczu w swoja pipe wkladasz..hmm.. Sa zele smakowe specjalne, mnostwo ciekawostek I zabawek, ale mysle, ze jestes za mloda, by zrozumiec co lezy pod pojeciem seksu, namietnosci, pozadania itp. Pogadamy jak bedziesz okolo 30stki hehe

Gość gość
* dojrzec