Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawilam 2 latke od piersi, jakie mleko?

Polecane posty

Gość gość

- modyfikowane - krowie - kozie?

Gość gość
heheh?? ?

Gość gość
pewnie będę mieć ten sam problem, ale wtedy pójdę do pediatry. Wątpię żeby tutaj ktoś ci sensownie odpowiedział na to pytanie. ;)

Gość gość
żadne, normalna dieta a mleko jako jeden z elementów np. 2 razy w tygodniu kawa zbożowa z lekiem, budyń, naleśniki itd

Gość gość
Krowie bym dala. Pediatra do 10lat by karmil.... mi smażone mówił ze nie powinnam do 3lat :P

Gość gość
Krowie po malu

Gość gość
ptasie mleko daj

Gość gość
Kozie

Gość gość
Pytam w sensie ktore wg Was najzdrowsze. A moze w ogole owsiane lub jakies ryzowe?

Gość gość
a co się tak upierasz na mleko?

Gość gość
Bo chce jej robił płatki na mleku, dodać do omleta czy dać pić w szklance. Do tej pory piła to z piersi i kozie. Ale ona dopomina się teraz więcej tego mleka, więc pytam.

Gość gość
Ja bym do 3 roku dawała jeszcze modyfikowane i krowie tez

Gość gość
pierdoły, jakoś dzieci jak zaczynają normalnie jeśc to praktycznie już nie piją mleka tylko herbaty, soczki no i jedzą stałe lub lekko papkowate posiłki. bez sensu bawić się w mm do 3 roku życia. kiedyś tak kobiety nie poiły mm tylko potem normalne mleko i zaraz jedzenie

Gość gość
Moja córka jest na mm, ma 2 lata. Pije mleko rano i wieczorem ( do śniadania i kolacji). I mam zamiar stosować do 3 r.z.A dlaczego mm ( mleko zastępczy)? Bo ma skaze bialkowa wiec krowie odpada, a do koziego nie chciala się przekonać. Pije albo samo mleko albo kakao albo kawę zbożowa wlasnie na mm.

Gość gość
takie duże dziecko ze skazą białkową? przecież to do roku czasu się trzyma, potem mija ta skaza

Gość gość
takie duże dziecko ze skazą białkową? przecież to do roku czasu się trzyma, potem mija ta skaza X X Naprawdę? A ja głupia po specjalistach jeżdżę. Chyba sfałszowali mi wyniki badań krwi. Jestem matką 3 letniego dziecka ze skazą białkową. Dobrze, że są na forum tak mądre matki jak Ty.

Gość gość
Ja mam lat 27 i skazę białkowa od dziecka. Na mleczne produkty reaguje szorstkimi krostkami na ramionach i szorstkimi, czerwonymi policzkami. Moja córka ma 2 lata i z badan krwi również wynika skaza ( wysypka po produktach zawierających mleko krowie). Wiec ten kto pisze, ze skazę można mieć do roku nie ma pojęcia w temacie