Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antykoncepcja hormonalna,czuje sie fatalnie

Polecane posty

Gość gość

w tym mcu bylam na wizycie u ginekologa,wykryl mi przez usg torbiel 5 cm ...kazal przyjmowac tabletki antykoncepcyjne celem wyleczenia tej torbieli ( inaczej operacja ) zdecydowalam sie na tabletki,nigdy nie przyjmowalam poniewaz nie bylo potrzeby...od tygodnia przyjmuje pierwsze opakowanie i czuje sie tragicznie...ledwo zyje.bole zoladka,non stop odbija mi sie,mdli,chce mi sie ciagle wymiotowac..jestem kompletnie nie do zycia..sennosc bole piersi...bole glowy,budze sie w nocy i nie moge zasnac..brak apetytu,nie dam rady pracowac a nogi i rece mam jak z kamienia... i ja mam sie tak czuc przez kolejne tygodnie???? zgroza!!!!dodam ze przebywam za granica i przyjmuje niemieckie tabletki.. przyjmowac je dalej czy odstawic? nie dam rady normalnie funkcjonowac...

Gość gość
a wczesniej nie bralas nigdy hormonow? ciekawe od czego sie u Ciebie zrobily te torbiele. Ja nigdy nie bralam anty i nie zamierzam.

Gość gość
ja biore bo mam ten torbiel...zeby nie to to nigdy w zyciu nie zdecydowalabym sie na te antykoncepcje...po prostu nie chce isc pod noz... boje sie operacji...:( nie wiem co mam robic:( nawet nie wiesz jak fatalnie czuje sie

Gość gość
podobno czasem taka torbiel sama się wsiąknie, ale nie wiem. Mysle że na pewno są jakies metody naturalne i nie trzeba sie truc hormonami. Bardzo Ci wspolczuję. Ja nie chodzę do gina więc nawet nie wiem czy tez nie mam jakiejs torbieli...a jakie miałas objawy?

Gość gość
objawy tej torbieli to bole podbrzusza,utrzymujace sie ponad tydzien w polowie cyklu ,czeste oddawanie moczu,wydety brzuch:(

Gość gość
a nie masz zadnych pomyslow skad sie ta torbiel wziela u Ciebie? bralas jakies leki?

Gość gość
moja matka wyleczyła torbiel czosnkiem przez poł roku jadła 3 zambki czosnke chyba ze przejdziesz na głodówkę to szybciej wyleczysz